Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Afbudsrejser solferie

  Søger du en rejse med sol, strand og sydlandsk charme, passer konceptet afbudsrejse lige nøjagtigt til dig. Afbudsrejsen giver dig en pause fra hverdagen, og her kan du få lov til at glemme dagligdagens tjanser, på solferien kan du leve livet i sus og dus, koble fuldstændig af og slappe af lige når det passer dig.

  Seværdigheder

  Forestil der et sted hvor der er varmt, og uanset hvor du befinder dig kan du høre havets bølgebrus; på en solferie kan du bade på stranden, når det passer dig, eller gå på kulturel opdagelse, der findes et utal af steder, som er klar til at byde dig velkommen, og samtidig være med til at gøre din solferie lige nøjagtig som du vil have den. Vi skal faktisk ikke rejse ret langt sydpå, så begynder klimaet allerede at ændre sig, tag for eksempel Sydfrankrig, Italien og Spanien og Tyrkiet fire vidt forskellige lande; men alle har de historie, markant madkultur, forbløffende smuk natur, lange kystlinjer og imponerende storbyer.

  Afhængig af hvad du søger, vil der altid være en solferie, som vil falde i din smag, tag for eksempel længere syd fra Europa, her finder vi Nordafrika, med populære destinationer som Egypten, Marokko og Tunesien. Er man mere interesseret i at tilbringe afbudsrejsen i mere ø-lignende tilstande, findes den portugisiske ø, Madeira, eller Kap Verde, helt ude i Atlanterhavet. På modsatte side af Afrika, kan du tage på opdagelse på Mauritius, rejser man nordøst derfra ved Det arabiske hav, videre til Asien, findes der destinationer som Maldiverne, de såkaldte paradisøer, og ikke langt derfra Indien, som byder på en spændende kulturel historie og en fantastisk madkultur. I Asien ligger derudover Thailand, som i mange år er blevet beskrevet som danskernes yndlings-destination, her er Koh Samui, Bangkok og Phuket, klart blandt favoritterne. Muligheder er der nok af når du trænger til en afbudsrejse i solen.

  Sprog

  Sprogene afhænger naturligvis af hvor i verden du befinder dig, men i langt de fleste turistede lande, vil du kunne begå dig på engelsk.

  Klima

  Den typiske solrejse, byder enten på et tropisk eller subtropisk klima. Det betyder at somrene er meget varme, og vintrene er lune og milde. I Sydeuropa kan temperaturerne svinge en del, mens Afrika og Asien, som regel byder på jævn varme i løbet af hele året.

  Valuta

  Langt de fleste af de sydeuropæiske lande benytter euro (€), som svarer til omtrent 7,50 DK KR. Før du tager på solferie, er det altid en god ide at tjekke valutaen, og finde ud af kursen inden afrejse.

  Visum

  Inden du tager på solferie, skal man altid tjekke reglerne for visum og indrejse på Udenrigsministeriets hjemmeside.

  Vilkår og betingelser