Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 28-04-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Sicilien som afbudsrejse-destination

  Middelhavets største ø, byder på en masse oplevelser; både til typen som gerne vil nyde en afbudsrejse i fred og ro eller den aktive type, som søger væk fra hverdagen. Sicilien har i mange år været kendt for dens lækre charme, og afslappende atmosfære, også er øen stadig inden for Europas grænser, så flyveturen til Italiens appellerende ø er lige til at holde ud.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Sicilien

  Med en befolkning næsten knap så stor som Danmarks befolkning, er sicilianerne et godt plantet folkefærd, som blandt andet byder på et imponerende vin-udvalg, grundet placeringen i Middelhavet på Italiens sydspids, bliver der her produceret nogen af verdens bedste vine.

  Palermo er et aldeles smukt sted, med karakter, historie og det smukkeste strandområde, besøg Catania, som gennem århundrede har haft et imponerende antal af forskellige imperier, blandt andet grækerne, romerne og araberne. I Catania kan du besøge bjerget Etna, som er Europas største vulkan, en fuldstændig unik og naturlig turistattraktion. Du kan tage på rundtur på øen, ved blandt at leje en jeep, og selv køre rundt, vil du ud at sejle i det nærliggende havområde, er der også mulighed for det, her kan du se smukke Sicilien fra en ny vinkel.

  Den populæreste spise på Siclien er uden tvivl fisk; der bliver serveret fisk i alle former og afskygninger på øen. Prøv blandt andet de lækre blæksprutter eller den friske tun. Noget andet man selvfølgelig ikke kan komme uden om i Italien er pastaretterne og pizzaen, som naturligvis også er værd at smage på. Forkæl dig selv med ægte gelato, på en dejlig solskinsramt dag.

  Sprog

  Hovedsproget på Sicilien er italiensk, men du kan flere steder begå dig på engelsk.

  Klima

  Sicilien har et dejligt middelhavsklima hele året rundt. Somrene på Sicilien er rigtig varme, her kommer dagstemperaturerne gerne op på 40 grader. Foråret og efteråret er mildere, og mindre turistet, her ligger tempeturerne gerne mellem 19 og 23 grader.

  Valuta

  På Sicilien betaler man med euro (¬ ), 1 euro svarer til omtrent 7,50 DK KR.

  Visum

  Du behøver ikke visum for at rejse til Sicilien.