Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 22-12-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Sharm el Sheikh som afbudsrejse-destination

  Sharm el Sheikh har længe været en favoritdestination for danskere. Der er varmt året rundt i Sharm el Sheikh, og byen er den ultimative strand- og dykkeroase, og afbudsrejsen kan ligeså godt bestilles i om vinteren og efteråret som om sommeren og foråret, vejret og til det, og byen er perfekt hvis man søger væk fra den danske kulde.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Sharm el Sheikh

  Smukke, lange og lækre strande, palmer, ansete koralrev og varme grader gør Sharm el Sheikh til en perfekt oase. Byen ligger i Egypten, og er placeret på af Sinai-halvøen. Der er plads til alle, som trænger til sol og oplevelser. Skal der står andet end sol og strand og på programmet, og har man lyst til at tage på shopping-tur, kan det ske ved Old Market, som er et marked med tøj, accessoires og tingester, du kan blandt andet finde souvenir-gaver og andet godt, man kan også tage i SOHO Square som er et shopping-center, som byder på det meste.

  Er man til vandsportsaktiviteter findes der utallige former for vandsport man kan prøve af, blandt andet kitesurfing, stå på vandski, sejle i gummibåd, bade i vandpark, placeret i havet, eller komme ud i speedbåd, Det røde hav er den største legeplads i Sharm el Sheikh, og ligesom man kan lave vandaktiviteter på overfladen, så kan man også komme under overfladen, Tiran Island og Tiran strædet ved Sharm el Sheikh er kendt for at være placeret ved nogen af verdens smukkeste koralrev, ved koralrevene findes fisk i alverdens farver, havet er gennemsigtigt og hvis du vælger at tage ud a dykke, vil det være en oplevelse for livet. Der findes flere dykkerskoler, og både hvor man tager ud på en dagstur, og dykker til solen går ned. Tag ud på Ras Mohamed National Park, og kom på en sjælden dykkeroplevelse, et sandt dykkerparadis. Mange erfarne rejser år efter år til Sharm el Sheikh for at denne oplevelse sæson efter sæson.Er man til strand, afslapning og en smule snorkling er stranden Ras um Sid et helt fantastisk sted at tilbringe sin afbudsrejse til Sharm el Sheikh.

  Skulle interessen være aktiviteter på land, kan man komme på safaritur i Sinai, her kan man komme ud og se på fantastisk natur, og begive sig rundt på motorkøretøjer og ride på ryggen af en kamel.

  På mange hoteller i Sharm el Sheikh er med all inclusive, men man kan også udforske maden en smule. Der findes en hel masse restauranter, og priserne er generelt gode. Maden man kan få er inspiration fra mange forskellige køkkener, der findes generelt salater, pasta, kødretter og fiskeretter, da Sharm el Sheik før i tiden var kendt for at være en lille fiskerby.

  Sprog

  Det officielle sprog i Istanbul er tyrkisk, som bliver snakket af 85% af den tyrkiske befolkning.

  Klima

  Der er varme temperaturer i Sharm el Sheikh hele året rundt. I sommerperioden ligger gennemsnitstemperaturerne på knap 30 C. Fra maj til september er der allervarmest. Laveste temperatur er december og januar, men her er det stadig over 20 C. soltimer er der flest af i juli og august, og færrest er der i januar.

  Valuta

  Valutaen, den tyrkiske lira, TYR, har en kurs på omtrent 275 kr., det betyder at 1 TYR svarer til 2,75 kr. Hoteller og større indkøb, som for eksempel tæpper kan dog også betales i dollars eller euros.

  Visum

  Du modtager automatisk et indrejsevisum, hvis dit pas er gyldigt i 6 måneder, efter du rejser ind i landet. Turistvisummet gælder i 30 dage.