Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Sardinien som afbudsrejse-destination

  Sardinien er i en klasse for sig selv; den smukke, romantiske og spændende ø. Den byder på lidt af hvert, blandt andet kridhvide sandstrande, palmer der svajer fra side til side, samt lyden af Middelhavets bølgende brus. Sardinien er ren idyl, og den helt rigtige destination, når afbudsrejsen skal vælges.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Sardinien

  Sardinien er på alle måder, den ultimative ø, hvis man vil opleve en underskøn ø, med sydeuropæisk charme. Øen er indehaver af mange lækre strande, Poetto, Porto Pollo, Pittulongu og den absolut smukke Spiaggia del Principe, er bare nogen af de eftertragtede perler, her kan man få lov til at ligge hele dagen og læse en bog, bade i Middelhavet, foretage vandsportsaktiviteter, og sejle på bådrundtur i det nærliggende havområde; på din afbudsrejse styrer du helt selv tempoet!

  I øens historiske centrum, Cagliari, kan du blandt andet besøge flotte bymure, det spændende fiske-og madmarked, San Benedetto, en forretning fyldt med sardinske delikatesser, Sapori di Sardegna, og den fantastiske vingård, Enoteca Cagliaritana. Øen har en perfekt størrelse, til at tage på eventyr rundt, i blandt andet jeep. Er du vild med at vandre, i fantastiske omgivelser, omringet af smuk natur, er Sardinien en ø som byder på smukke vandløb, og smukke udsigter, udforsk det fuldstændig fantastiske naturområde Il Belvedere di Nebida.

  Madkulturen på Sardinien er helt fantastisk, og når afbudsrejsen går dertil, skal man smage på de lækre pastaretter. Derudover bliver der hyppigt serveret, og spist fisk og skaldyr i Sardinien, du kan blandt andet smage på fiskesupper, lavet på blandet andet blæksprutte og hummer. Smag på de friske grøntsager, frugter og noget lokal vin.

  Sprog

  Det officielle sprog i Sardinien er italiensk.

  Klima

  På Sardinien findes et subtropisk klima. Det betyder dejlig middelhavstemperatur, og en lang, varm og tør sommer. Dagstemperaturerne ligger ofte på omtrent 30 grader i sommerperioden, mens vinteren er en anelse køligere, her ligger temperaturerne på knap 10 grader.

  Valuta

  I Sardinien betaler man med euro (¬ ), 1 euro svarer til omtrent 7,50 DK KR.

  Visum

  Du behøver ikke visum for at rejse til Sardinien.

  Vilkår og betingelser