Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 27-01-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Rom som afbudsrejse-destination

  Rom er en meget interessant, med oldgammel historie og kultur, en spændende madkultur, og fantastisk shopping-scene. En god kombination af kultur og oplevelser for parret, den solorejsende og ikke mindst familien. Rom er italiensk hovedstad, og storby for romantik og fantastiske seværdigheder året rundt, derfor skal afbudsrejsen gå til Rom.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Rom

  Rom er rig af muligheder. En fantastisk by med et hav af oplevelser, og gammel spændende historie. På amfiteatret Colosseum kan du få et indblik i hvordan det så ud i det gamle Rom, og forestille dig arenaen fyldt op med tilskuere til de mange gladiator-kampe, et helt unikt syn tilbage i historien. Besøg også Forum Romanum, Via dei Fori Imperiali og Piazza Venezia.

  I Via del Corso , kan du enten vælge at shoppe i timevis shopping eller bese de fantastiske bygninger i området. Der findes en hel del små, snævre og charmerende gader, med små hyggelige cafeer og små butikker mange steder i romantiske Rom. Det er et must at besøge Pantheon, Tiber og Vatikanet, når du besøger Rom, her kan du besøge det Sixtinske Kapel og Peterskirke. Derudover findes der andre essentielle seværdigheder, blandt andet den verdensberømte Trevi-springvand og Den spanske trappe, som har intet mindre end 138 trin. En storby fyldt med udendørsseværdigheder, sydlandsk charme, dyttende scootere, som snildt kan blive dig, det er nemlig mulig at leje en scooter, og cruise rundt i den ualmindeligt smukke hovedstad.

  Er der noget Rom er anerkendt, og respekteret for, så er det madkulturen. Hvor mange retter, og drikkevarer kender vi lige fra Italien? Fordi at byen ligger langt sydpå, er gelato en vanlig og populær spise, det er vidst ikke forkert at sige, at man kan finde Italiens bedste is i Rom. Derudover findes der både budget, Michelin og ganske almindelige restauranter, med et udbredt udvalg af pastaretter og pizza. Smag lokalvin eller nyd en espresso, Rom er en gastronomisk himmel.

  Sprog

  Det officielle sprog i Rom er italiensk. Du kan på hoteller, begå dig på engelsk, men italienerne er et stolt folkefærd, som allerhelst vil bruge italiensk.

  Klima

  Sommer-og forårsperioden i Rom er både lun og varm, og det er også her der er færrest nedbørsdage. Temperaturerne svinger fra april til oktober, fra 18 til 30 C. I vinterperioden er det stadig lunt, og dagstemperaturerne ligger på omtrent 12-13 grader.

  Valuta

  I Rom i Italien betaler man med euro (¬ ). 1 euro er tilsvarende med 7,50 DK KR. Hoteller, restauranter og butikker modtager betalingskort, det er kun på markeder og lignende du behøver kontanter.

  Visum

  Det er ikke nødvendigt med visum til Rom.