Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Rhodos som afbudsrejse-destination

  Rhodos er en af de større græske øer, der er både festligt og fredeligt, naturrigt og mange oplevelser at tage sig til. Nyd dagene på stranden, lej en bil, og kør rundt på den smukke ø, besøg restauranter og fantastiske kystområder. Rhodos byder på noget for alle, og ligger op til den perfekte afbudsrejse.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Rhodos

  En gåtur gennem den gamle landsby Lindos, er essentiel når du besøger Rhodos, her kan du se gamle imponerende bygninger, komme på æseltur, shoppe lidt, se gadeshow og meget mere, og selvom der er mange turister, er det ikke overproppet, og atmosfæren er skøn og ferieagtig. Her får man virkelig lov til at opleve, græsk charme med lækre restauranter og en smuk udsigt. Lige i nærheden ligger den lækre strand St. Pauls Bay, hvor man kan nyde det gode vejr, og bade på en af Rhodos sandstrande. Den typiske strand på Rhodos er stenstrand.

  Tag på oplevelse i Medieval byen, og se på flotte gamle bygninger, eller gå på en af de mange restauranter, som der ligger i området. I Rhodos by, som er også spækket med restauranter, barer og hoteller, er der en livlig stemning og atmosfære, her kan man gå tur ved strand-eller havnepromenaden, og nyde den fantastiske udsigt over havet. Hvis du vil feste om aftenen, findes der et såkaldt party street i Rhodos by, hvor alle de populære diskoteker og barer ligger.

  Skal man prøve noget ægte fra det græske køkken på nogen af Rhodos mange restauranter, skal man bestille noget souvlaki, som er grillet kød på spyd, ellers er grækere kendt for deres lækre feta, oliven, solmodne tomater, yoghurt og agurk, for ikke at nævne den berømte tzatziki, som gerne serveres med frisk brød og olivenolie. Drikken ouzo, er en græsk brændevins-specialitet med høj alkoholprocent.

  Sprog

  På Rhodos taler man græsk, men du kan sagtens begå dig på engelsk.

  Klima

  Allervarmest er det i sommerperioden, med en gennemsnitstemperatur på 31 C. Sommerperioden løber fra juni til september. Efterårs-og vinterperioden, er forholdsvist mild med gennemsnitstemperaturer på 15-16 C.

  Valuta

  På Rhodos betaler man med euro (¬ ), 1 EUR=7, 50 DK KR. Du kan både veksle hjemmefra og på Kreta. Hoteller, restauranter og større butikker tager imod betalingskort.

  Visum

  Du behøver ikke visum for at rejse til Rhodos.

  Vilkår og betingelser