Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Prag som afbudsrejse-destination

  Prag er både spændende, kulturel og smuk, og er i løbet af de seneste år blevet en favorit, når det kommer til afbudsrejser, først og fremmest fordi storbyen byder på spændende kulturelle seværdigheder, en imødekommende befolkning, og så er det langt billigere end vi er vant til i Danmark. Prag er kun en kort flyvetur væk, og helt ideel når afbudsrejsen skal bestilles.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Prag

  Prag er indbegrebet af europæisk charme; i byen findes fascinerende arkitektoniske bygninger, den gamle by har også mange små fine broer, snoede brostensbelagte gader, Og ud over at byen er blevet en populær destination, når der skal bestilles budget-ferie, så er der også flere turister som rejser til Prag for at opleve nattelivet, til dels brygges der en del lokal-ø, også er det igen billigt at gå ud.

  Så når du besøger Tjekkiets hovedstad Prag kan du både gå ud om aftenen, og opleve kulturelle perler om dagen; oplev blandt Prags Borg, kaldet Prazsky Hrad, den bedårende Gamle bydel, Staré Msto, og pladsen herved, samt det finurlige rådhus, som byder på et astronomisk ur fra 1410. Prag har året rundt et hav af seværdigheder, man kan opleve, tag på opdagelse rundt i byen og se den smukke Karlsbro, Karluv Most, den historiske katedral Chram svateho Vita, og de flotte bygninger Rudolfinum, Karlsuniversitetet fra 1348, samt nationalteatret Narodni divadlo. Planlægger man et museumsbesøg, skal kunstmuseet Lobkowicz Palace opleves, her findes privatsamlinger, påbegyndt i intet mindre end 600 år, eller det interessante KGB-museum. Man kan også udforske de spændende historiske kvarterer i Prag, her er Mala Strana, og byens bedste udsigt, Hrad any-kvarteret. Trænger man til pustehul, findes den smukke Divorka Sarka park, eller det bedårende palads Zahrada Valdstejnskeho med tilhørende romantisk have, stedet er uden tvivl byens oase. Står den på shopping kan man gøre mange fine antikke fund i Prag. Det store shoppecenter Palladium, byder på interessant shopping.

  Tjekkiet er kendt for deres øl, og deres kro-mad. Kro-mad består ofte i pølse, suppe- og kødretter. Man vil højst sandsynligt ikke gå sulten fra nogen af Prags restauranten, for maden er til at betale, og der bliver ikke sparet på portionerne.

  Sprog

  Det officielle sprog i Tjekkiet er tjekkisk, men du vil sagtens kunne begå dig på enten engelsk eller tysk.

  Klima

  Prag er dejlig lune somre, med dagstemperaturer på knap 23-24 grader, foråret er også et godt tidspunkt at tage til Prag på, her ligger temperaturerne fra 14 til 20 grader. Vintrene er kølligere, men det gør ingenting, når man kan søge ly i en af de hyggelige kroer, eller en af de smukke kirker.

  Valuta

  I Tjekkiet anvender man tjekkiske korunaer (CZK). 100 CZK svarer til ca. 30 DKR. Du kan langt de fleste steder betale med betalingskort.

  Visum

  Du behøver ikke noget visum for at rejse til Prag.

  Vilkår og betingelser