Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Portugal som afbudsrejse-destination

  Portugal er mange ting; lækre strande, velsmagende lokal-vinde, lange somre, en spændende storbykultur og eventyrlige øer. Portugal har den helt rigtige sydlandske, og du vil uden tvivl, nyde din afbudsrejse, til dels på grund af varmen, men også forbi at den portugisiske befolkning, er et stolt folkefærd, og de vil hellere end gerne vise frem.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Portugal

  Rejsen til fantastiske portugal, byder på mange spændende destinationer, besøg blandt andet populære Algarve, eller hovedstaden Lissabon. Afbudsrejsen til Algarve vil byde på en tropisk og afslappende ferie, væk fra storby og larm, her skal Alvor-kysten opleves, samt den smukke og eventyragtige klippestrand Ponta da Piedade. En anden populær destination i Portugal er øen Madeira, som ligger et god stykke fra Portugal i Atlanterhavet, her kan man opleve en sand ø-stemning, helt isoleret fra fastland eller andre øer. I den smukke dekorative hovedstad Lissabon, findes kulturelle perler, lækre restauranter, og skal man have den bedste udsigt over byen fås den fra Miradouro da Senhora do Monte. Oplev den smukke kirke Igreja de São Roque, og det spændende og unikke Belem-kvarter vest for Lissabon.

  Det portugisiske køkken vil uden tvivl byde på spændende gastronomiske oplevelser. Man spiser i høj grad fisk og skaldyr i det sydeuropæiske land. Derudover skal retten cozido à portuguesa med svinekød, chorizo-pølse og grøntsager prøves. Portugal er i den grad kendt for deres vin, og det gælder både port, rød-og hvidvine.

  Sprog

  I Portugal er det officielle sprog portugisisk, men langt de fleste steder kan du begå dig på engelsk.

  Klima

  Portugal byder på en lang sommer, sommerperioden starter omkring april måned og slutter i oktober, de varmeste måneder er juli og august, og de koldeste er fra december til februar, her ligger dagstemperaturerne på 15 grader. Der forekommer mest nedbør i november og januar.

  Valuta

  I Portugal betaler man med euro (¬ ), 1 euro svarer cirka til 7,50 DK KR. På langt de fleste hoteller, restauranter, butikker i landet kan man betale med betalingskort.

  Visum

  Det er ikke nødvendigt med visum, når du rejser til Portugal.

  Vilkår og betingelser