Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 02-03-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Phuket som afbudsrejse-destination

  Phuket er en smal og aflang paradis-ø, i det sydvestlige Thailand. Phuket er en populær afbudsrejse-destination, og det er der god grund til; Phuket byder på kridhvide sandstrande, tårnhøje palmetræer og en imødekommende lokalbefolkning.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Phuket

  På øen og provinsen Phuket, ligger der et utal af lækre strande; hvor du naturligvis kan strandbade dagen lang, smukke Phang Nga Bay-strandområdet, er helt ubegribeligt smukt. Udforsk Freedom Beach i Patong, Kata Noi i Kathu og Mai Khao Beach, en helt fantastisk udsigt får man fra Nai Harn Beach i Karon. Rejser man med familien, skal man besøge Tiger Kingdom, en zoologisk have en masse dyreoplevelser for hele familien. På afbudsrejsen i Phuket har I også mulighed for at besøge templet Den store Buddha i Karon, eller tage på bådtur ud til øerne Ko Rok Nok eller Koh Yao Yai. Phuket har et hav af spændende aktiviteter, og mange rejser til Phuket for at opleve, det interessante dykkerliv, man kan opleve på øen, har man ikke lært at dykke og snorkle, findes der flere dykkerskoler, hvor man kan lære at blive en haj til dykning . Besøg en lokal skrædder og få figursyet enten en kjole eller et jakkesæt. I Phuket synes mulighederne uendelige.

  Thailand er berømt for deres thai-mad. I Phuket er det muligt at spise mad fra markederne, det såkaldte street food , og har du lyst til at prøve noget lidt anderledes bliver der blandt andet serveret stegte insekter. Derudover er det også muligt at finde finere restauranter med thai-fusion gourmetmad.

  Sprog

  I Phuket er det officielle sprog thailandsk. Du kan flere steder begå dig på engelsk, på grund af den stigende turisme.

  Klima

  Det er varmt hele året rundt i Phuket. Gennemsnitstemperaturerne ligger på omtrent det samme året rundt, sommer, efterår, vinter og forår ligger temperaturerne på 31-35 C. Varmest er det i april, og lavest temperatur i december. Der er flest regnvejrsdage fra juli til september måned, og færrest i december og januar.

  Valuta

  Valutaen hedder thailandske baht, 1 DK KR= 5,72 THB. 100 DK KR= 572,41 THB. Man kan veksle til thailandske baht i Danmark, eller når man ankommer til Phuket.

  Visum

  Med et dansk pas kan man opholde sig i Phuket i 30 dage. Hvis ferien er længere end 30 dage, kan i Danmark få udstedt et visum, som giver lov visummodtageren lov til at blive i landet i 60 dage.

  Vilkår og betingelser