Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 22-12-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Paris som afbudsrejse-destination

  Cykel Paris flad på en af de mange City Bikes, tag en madlavningsklasse eller besøg traditionelle seværdigheder som det berømte Eiffeltårn, Notre Dame katedralen eller det kunstneriske område Montmartre. Der findes en masse at tage sig til i den romantiske storby.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Paris

  Paris har i lang tid været den perfekte storby, med et miks af forskellige kulturer, seværdigheder og den berømte franske mad.

  Eiffeltårnet er et absolut must at se i Paris, og turen op i tårnet giver en fantastisk udsigt over Paris. På Avenue des Champs-Élysées, kan den berømte Triumfbue ses, og smag på himmelsk chokolade hos La Maison du Chocolat ikke langt derfra. Ikke langt fra floden La Seine som løber igennem Paris, ligger det kæmpe museum Louvre.

  Turen gennem Latinerkvarterer i Rive Gauche-området, giver et godt indtryk af energifyldte Paris, i form af små markeder, butikker, restauranter og musikanter på gaden. Fra Latinerkvarteret kan turen gå direkte til Luxemburg Gardens, som er en skøn lille oase i Paris.Står den på mere shopping, skal vejen lægges forbi det berømte indkøbspaladset Lafayette på Boulevard Haussmann, overdådigt og et andet absolut must at se i Paris. Smag på de lækre og macaroons hos Pierre Herme, te-shoppen Mariage Freres på rue du Bourg-Tibourg eller Bastille marked ved Boulevard Richard Lenoir.

  Frankrig, og især Paris er kendt for sine små hyggelige caféer hvor fantastisk kaffe og croissanter bliver serveret i strømme. Der findes både arrangerede vin, mad og selv chokoladeture, barcrawls og bådture langs La Saine med mad og drikke er muligt i den romantiske storby.

  Sprog

  Det officielle sprog i Paris er fransk. Du kan begå dig på engelsk, men fransk er det foretrækkende sprog, på caféer, restauranter med mere. Så hvis du taler en smule fransk, skal du forsøge med det før engelsk.

  Klima

  Paris har skønne varme somre, med gennemsnitstemperatur på 21-24 C fra juni-september. Forårerne er lune, med en temperatur fra 14-18 C.

  I vinterhalvåret ligger temperaturerne på 6-11 C, hvor januar er koldest.

  Valuta

  I Paris betaler man med Euro. 1 EUR=7,50 DK KR. og 100 DK KR=13,50 EUR. De fleste steder modtager betalingskort, men det er altid en god idé at tage EUR med i kontanter, hvis turen går på marked eller lignende.

  Visum

  Hvis du er indehaver af et dansk pas, behøver du ikke visum til Frankrig.