Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 03-02-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Nice som afbudsrejse-destination

  Den smukke kystby, byder på andet end sol, strand og eksklusivitet. Nice ligger i det sydøstlige Frankrig ud til Baie des Anges (Englebugten). Nice er Frankrigs femtestørste by, og den mest besøgte by efter Paris. Der findes aktiviteter og kulturelle steder, som kan besøges året rundt. Nice skal opleves.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Nice

  Nice er en populær destination, og skal man være kulturel, findes der en masse aktiviteter og tage sig til, Nice har et hav af museer besøg blandt andet Marc Chagall-nationalmuseet, besøg kunstmuseerne Musee des Arts Asiatiques de Nice, Musee d Art et d Histoire Palais Massena, Musee International d'Art Naif Anatole-Jakovsky, Musée d'art moderne et d'art contemporain og det berømte Matisse-museum, hvor den historiske bygning Cimiez Convent (Monastere de Cimiez). Teater- og operascenen er stor i Nice, oplev operaen Opera de Nice og teatrene Theatre du Port, Theatre de Quartier og Theatre Athena. Bygningerne Slotsbjerget og Côte d Azur Observatory, med en fantastisk udsigt over byen og de smukke strande. Nice har et misundelsesværdigt udvalg af luksuriøse og lækre strande, besøg strandene Castel Plage og Blue Beach, ved La Promenade des Anglais, strandpromenaden er et fantastisk syn. På de lækre strande, kan man tilbringe utallige timer, og prøve forskellige former for vandaktiviteter, blandt andet, jet-ski og bådture rundt i Englebugten.

  Vil man ud at vandre findes det naturskønne område Le Circuit de L Authion. Vil du udforske Nice noget mere, tage en skøn togtur gennem Nice, med Train des Merveilles, se den flotte store firkantede bygning, landemærket La Tête Carrée, kongrescentret Nice Acropolis Palais des expositions, stadionet Allianz Riviera. Nice er også indehaver af smukke, gamle kirker blandt andet Cathedrale Orthodoxe Russe St-Nicolas a Nice, Egise De Sainte Jeanne D arc og Basilique Notre-Dame de Nice, dejlige haver som Phoenix Parc Floral de Nice, udforsk grotte-fortid i Crypte Archéologique, eller hyggelig by-kultur i den gamle bydel Vieille Ville og Place Massena i hjertet af Nice.

  Er man på udkig efter lækre restauranter, skal vejen gå forbi Place Garibaldi-området, det er her Nices gode restauranter huser. Er det frokost man er ude efter skal man gå efter Place Rossetti. Franskmænd er kendt for deres køkken, og i Nice skal du prøve salaten Niçoise,med ingredienser som tun og ansjoser, derudover skal retten ratatouille smages, friske grøntsager fra Provence-Alpes-Côte d'Azur.

  Sprog

  I Nice er det officielle sprog fransk. Du vil på hoteller og restauranter kunne begå dig på engelsk, men de lokale i Nice vil sætte mest pris på at du bruger dit fransk.

  Klima

  Nice har et misundelsesværdigt klima, i sommerperioden fra juni til september svinger graderne mellem 24 og 26 C i gennemsnitstemperatur. Foråret er mildt med temperaturer på omtrent 20 C, mens vinterperiden er mild med gennemsnitsttemperaturer på 12-13 C fra december til januar.

  Valuta

  I Nice betaler man euro, ¬ , 1 euro svarer omtrent til 7,50 DK. KR. De fleste hoteller, restauranter, barer og butikker tager imod betalingskort.

  Visum

  Du behøver ikke noget visum for at rejse til Nice.