Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 22-12-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  New York som afbudsrejse-destination

  New York er byen som aldrig sover, det er så sandt som det er skrevet. Storbyen byder på mange oplevelser, blandt andet traditionel sightseeing og uendelig shopping. Du kan udforske din kulturelle side på en af de mange museer eller besøge en af de mange fabelagtige restauranter. Der findes ingen begrænsninger i den travle storby.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til New York

  New York er en verdensberømt storby, og mekka for udenlandske og amerikanske turister. Byen synes at byde på oplevelser 24/7, uanset hvilket tidspunkt på året man besøger storbyen.

  En frisk gåtur i Central Park, er et must og kickstarter hurtig New York-turen.

  Oplev Times Square, som er verdens mest besøgte seværdighed, efterfulgt af en sightseeingtur i en af de mange sightseeing-busser. I vintermånederne er det muligt at stå på skøjter i det berømte område Bryant Park.

  Shopping, The Met kunstmuseum og The New York Library findes al sammen på 5th Avenue, og ikke langt derfra ligger endnu et af New Yorks populære museer, designmuseet MoMa, som altid har nye input fra nær og fjern.

  Den bedste udsigt over Manhattan, ses fra Rockefeller Center eller Empire State Building.

  Er du på udkig efter en aktiv ferie, kan du cykle gennem hele på byen på de populære City Bikes.

  På Broadway, kan populære stykker som Phantom of the Opera, Wicked og The Lion King opleves.

  I Chelsea/Meatpacking District findes mange små hyggelige caféer, blandt andet Chelsea Market, som har små madspecialiteter, og hjemmelavet håndværk i alle afskygninger.

  I Greenwich Village kan den berømte Joe’s pizza og Murray’s Cheese opleves, længere Down Town i SoHo, vil flere shoppemuligheder byde sig.

  I Little Italy og China Town, kan du henholdsvist få byens bedste pasta og dumplings.

  Den berømte Frihedsgudinde har siden 1886 budt rejsende velkommen til New York, hun står stabilt på Liberty Island, ikke langt fra Manhattan.

  Sprog

  I New York taler man engelsk, som er det officielle sprog i USA.

  Klima

  Klimaet er meget skiftende i New York, men det forhindrer ikke turister i at besøge den pulserende storby året rundt.

  Sommerperioden løber fra maj til september, hvor gennemsnitstemperaturen ligger på 21-29 C. Hvor varmen topper i juli og august. Oktober måned kan være ganske varmt, men her efter bliver det koldere med gennemsnitstemperatur på 3-9 C i vintermånederne.

  Valuta

  I USA betaler man med USD ($), 1 USD er tilsvarende 5,6 DK KR. Du kan betale med kort langt de fleste steder, men der findes stadig restauranter som kun modtager kontanter, tag altid USD-kontanter med, for en sikkerheds skyld. 100 USD=556,86 DK KR.

  Visum

  Alle rejsende med dansk pas skal søge om et ESTA-visum mindst 72 timer før afrejse til New York. Et ESTA-visum er obligatorisk, hvis du skal på ferie til New York, med det må du opholde dig i USA i 90 dage.