Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Marokko som afbudsrejse-destination

  Marokko ligger i det nordvestlige Afrika, og er en destination, som absolut er kommet højt på listen over hvad der værd at besøge, og sandt er det, i Marokko kan man komme på en kkulinarisk rejse, nyde den fantastiske marokkanske mad, kultur, bade på stranden eller ride på kameller i ørkenen.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Marokko

  Ligegyldigt om du er til kulturbesøg, strandferie eller kamelvandring, vil der være noget for dig i Marokko, sidstnævnte er en hel speciel aktivitet, som er mulig i Merzouga-ørkenen, her kan du få rundtur af marokkanske guider på ryggen af en kamel.

  Er man til sol, strand, liv og festligheder, er byen Agadir stedet for dig. I Agadir er der lækre strande, smukke havne, restauranter og barer. Agadir grænser ud til Atlanterhavet, og har sandstrand langs hele kystlinjen. I hovedstaden Rabat kan man besøge den gamle ruin Chellah, eller Kasbah des Oudaias, som er en lille landsby med hvid- og blåmalede snævre huse og gader ellers kan man besøge den lokale basar, medinaen i Rabat, et marked og madmarked, med både turister og lokale.

  I den største Casablanca, største by, kan man besøge Hassan II-moskeen, det marokkanske museum om jødedommen eller det store Morocco Mall, det er også her i byen at den berømte film Casablanca fra 1942 foregår.

  Omtrent midt i Marokko ligger Marrakech, her er ingen kyst, men byen er populær på grund af de mange mulige aktiviteter, tag i Jardin Majorelle eller Jardin el Harti, to haver som begge er en sand oase, her er smukt, solen skinner, og her kan du få lov til at slappe af i varmen. Skal der står kultur på programmet, kan du besøge det interessante museum Maison de la Photographie, eller Det marokkanske kunstmuseum, også Ali Ben Youssef er et must at se, når turen går til Marrakech, her er det også muligt at tage billeder i den store og flotte moske, som skal ses med egne øjne. Hvis man er i shoppehumør, er Medinaen i Marrakech altid med til at stille shoppelysten, her kan man få accessoires og mange andre spændende ting.

  I Marokko spiser man umådelig lækker mad, i det marokkanske køkken bruges mange krydderier, blandt andet allehånde, safran, kanel, spidskommen, muskatnød, ingefær, chilli, gerne tørret, blander man dette, får man den traditionel marokkanske-krydderiblanding Ras el Hanout, den bliver ofte brugt til retter med kylling, oksekød og lam. Der findes mange restauranter i Marokko, hvor du kan få lov til at spise lige så tit som du har lyst, på restauranter gør man generelt op i at maden bliver lavet til perfektion.

  Sprog

  Det officielle sprog i Marokko er arabisk, omtrent 65% af folket i Marokko er arabere, der findes også 33% berbere, som oftest snakker berberisk. Der bliver derudover også talt magrhebinsk arabisk, og fransk, som er et udbredt andetsprog i Marokko, afhængig hvor du befinder dig, vil du kunne begå dig på fransk. Du vil kunne begå dig på engelsk på større hoteller, restauranter og lignende, men ikke alle steder forstår man engelsk.

  Klima

  I Marokko er det absolut varmest i juli og august måned, her kommer dagsgennemsnitstemperaturen op på 38 C. Sommerperioden er lang i Marokko, den strækker sig fra maj til oktober, hvor der i udenoms månederne april og novmeber også er over 20 C.

  Afhængigt af hvor du er i landet vil graderne, bevæge lavere eller højere. Midt i landet, kan der godt være meget varmt, da der intet vind fra havet kommer, ved kystlinjen er det køligere og behageligere at være i de varme måneder.

  Valuta

  Valutaen i Marokko hedder dirham, MAD. 1 MAD er cirka tilsvarende med 70 danske øre. Betalingskort kan anvendes på hoteller, og større butikker og restauranter.

  Visum

  Du behøver ikke visum for at rejse til Marokko, hvis du er indehaver af et dansk pas, dit pas skal bare være gyldigt 3 måneder efter afrejse.

  Vilkår og betingelser