Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 27-04-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Malta som afbudsrejse-destination

  Malta har siden 1950 erne været et populært rejsemål for danskere, under 2. verdenskrig var Malta central, på grund af placeringen i det centrale Middelhav, og derfor findes der på øen i dag, historiske seværdigheder, men mest af alt lækre strande, et imødekommende folkefærd, trods de mange turist-besøg, som sniger sig op på 1.2 millioner om året.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Malta

  Med en ø-befolkning på over 400.000 indbyggere, subtropisk klima, koralrev, og en historie som går tilbage over 3000 år f. kr., er der mere end hoteller, strand og sol at opleve på Malta. Besøg det enorme tempel Giganternes tempel på Gozo, eller Maltas gamle hovedstad, Mdina, hvor byens gamle fort og Domkirke finder sted, her fås en af Maltas udsigter. I hovedstaden Valletta på sydvest Malta, ligger Upper Barrakka Gardens og Saluting Battery, hvor den smukke havn Grand Habour, her fyres kugler ud over havet, og udsigten over by og det sydlige Malta, hvis man gerne vil vide mere om krigen, skal militærmuseet Lascaris War Rooms besøges, her fortæller soldater om Maltas rolle i krigen. Den smukke kirke St. John's Co-Cathedral, ligger i det centrale Valletta, kirken har en fantastisk udsmykning, med masser af detaljer, med overvejende meget guld og skelletter. I Paola, tæt på Valletta ligger den gamle ruin Hal Saflieni Hypogeum, imponerende museum, med gravkamre, som er over 5000 år gamle, her kan du blive klogere på Maltas spændende historie.Kom derudover på besøg på The Silversmith's Shop, og få lavet en hjemmelavet smykke, eller på Valletta glas, hvor der hver dag bliver pustet glas, og det kan du få lov til at se glaspustning.

  Grundet det beundringsrige koralrev på Malta, er landet et perfekt sted for dykkere. Tag på opdagelse, og se skibsvrag og farverige fisk, og ligegyldigt om du er erfaren dykker eller nybegynder, vil der blive taget hensyn, og du kan tilmed komme på dykkerskole. Hvis du ikke er til dykning, findes der smukke havneområder, og mange lækre strande på øen, Mellieha beach, Armier Bay beach og Paradise beach nordpå i Mellieha, er nogen af de mange populære strande, mens du ligger stranden kan du læse Dan Turèlls krimi-bog Mord på Malta , hvis du har mod på det, ud over at det er en krimi, får man i bogen et godt geografisk overblik over øen.

  Byen er kendt for at have et hav af muligheder, når det kommer til restauranter og barer, byerne Qawra, Sliema og og Paceville byder på et sjovt natteliv.

  Med cirka 1000 restauranter på øen, flest i Mdina, Valletta og Mellieha, solmodne frugt og grønt, krydderurter, hjemmebrygget øl, selvdyrket vin og kanin-kød er noget af det som ofte bliver serveret på øen. Også den typiske sol-spise is, bliver solgt som varmt brød.

  Sprog

  Det offentlige sprog på Malta er maltesisk, men på grund af øens afhængighed til Briterne, som endte i 1964, er engelsk så godt som førstesprog på øen, og du vil let kunne begå dig på engelsk.

  Klima

  Malta har et subtropisk middelhavsklima, og er placeret i det centrale Middelhav. I sommerperioeden fra juli til september ligger temperaturerne jævnt på 30 C.

  Vintermånederne vil ligge omkring på 15 grader, som er gennemsnitstemperaturen fra december til februar.

  Valuta

  På Malta betaler man med euro €, 1€=7,50 DK KR. Du kan veksle til euro hjemme i Danmark. De fleste restauranter hoteller, større butikker og barer tager imod betalingskort.

  Visum

  Et visum er ikke nødvendigt, hvis du rejser med dansk pas.

  Vilkår og betingelser