Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 22-12-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Malmø som afbudsrejse-destination

  Selve bro-turen fra København til Malmø er en oplevelse i sig selv, på den anden side af broen ligger shopping, charmerende bygninger fra grundlæggelsen i 1275, hyggelige gader, moderne arkitektur-og fantastiske restauranter. Tag på opdagelse i Malmø, og oplev en sand idyllisk by, som er værd at besøge.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Malmø

  Malmø ligger ikke mange kilometer fra Danmark, derfor er byen et oplagt sted af bestille afbudsrejse til. Malmø har mange hyggelige gader og restauranter.Gå en hyggelig tur Lilla Torg i Gamla Staden, har den helt rigtige nordiske stemning, og oplev ægte svensk idyl, i form af små restauranter, alle samlet på et sted, gamle bindingsværker, små specialbutikker og forretninger, rundt om hjørnet ligger Sodergatan, her er der ofte blomster, frugt og grønt-marked.

  På Form Design Museum, en skandinavisk designbutik, kan du købe specialvarer og nyde maden i caféen. Shoppecentret Emporia Shopping Center er ind- og udvendigt designet helt fabelagtigt, og i den grad karakterrigt, i shoppecentret er der mange spændende input. Malmø Konsthall har fine udstillinger, og fremragende restauranter, og på Orkanen biblioteket på Nordenskiöldsgatan, får du byens bedste offentlige udsigt, og den er helt gratis. St. Petri- kirken på Goran Olsgaten i Malmøs gamle bydel, er en smuk og elegant bygning, kom indenfor og oplev den imponerede kirke.

  Svenskerne er kendt for deres badeanstalter, tæt på havet, og lidt ude for Malmø, kan du bogstaveligtalt, komme i havet ved Øresund, ved at besøge Ribersborgs Kallbadhus, og nyde et par timers afslapning, eller mere.

  Malmö Chokladfabrik byder alle besøgende med en sød tand, på smagsprøver, chokoladeture og andet godt. Er man øl-interesseret eller bare tørstig, findes Malmö Brygghus.

  Hvis der på afbudsrejsen til Malmø er brug for et pustehul, er Kungsparken den perfekte lille oase, til at læse en bog, hygge sig med sine rejsefæller eller hvis man bare trænger til et lille åndehul.

  Det er bedst at opleve Malmø på enten gåben og cykel, byen har arrangerede cykelture, som alle indbyggere, såvel som turister kan deltage i. Dette er en god og effektiv at opleve den hyggelige svenske by på.

  Ligesom alle større byer i Danmark, er der stor konkurrence på madscenen. Gastronomi, gourmet, traditionelt og kvalitet er nøgleordene i restaurantlivet i Malmø. Frisk fisk, som hummer og østers, og köttbullar er bare nogen af retterne man kan finde på menuen, men der findes også et stort udvalg af restauranter med international mad, blandt andet på Östergatan, hvor der bliver serveret fremragende sushi, til gode priser.

  Sprog

  I Malmø snakker man svensk, som minder meget om dansk. Du kan begå dig på dansk og engelsk de fleste steder.

  Klima

  Malmøs klima minder meget om det danske, da det ligger så tæt på. Efterårsperioden kan være mild, men sommetider frysende. Efteråret varer fra september til slut oktober. Vinterperioden i Malmø starter i november og slutter sidst i marts. Gennesnitstemperaturerne ligger på 2-7 C. med koldeste temperaturer i januar og februar. Foråret kan både være mildt og koldt, i april og maj måned ligger temperaturerne gennemsnitlig på 10-16 C. Sommerperioden løber fra juli til august, og her ligger gennemsnitstemperaturen på 21 C.

  Malmø ligger ud til Øresund, så der er ofte meget vind.

  Valuta

  I Malmø betaler man med svensk krona (SEK). 1 SEK= 1,20 DK KR. Så hvis du har 100 DKR, er det tilsvarende 120 SEK. Du kan veksle til svenska kronor i Danmark eller Sverige.

  Visum

  Du behøver ikke visum for at rejse til Malmø i Sverige.