Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 02-03-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Mallorca som afbudsrejse-destination

  Mallorca har i mange år været den klassiske charterferie-destination; især når afbudsrejsen skal bestilles, og det er der god grund til. Klimaet og den smukke natur og strande, er nogen af de gode grunde til at rejse til den baleariske ø.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Mallorca

  Først og fremmest er Mallorca velkendt, for de skønne hoteller og lækre strande, men Mallorca er meget mere end det, hvis der er interesse, finder der et rigt dyreliv, klippekyster, bjergkæder og naturliv på Mallorca. Tag på vandreture på Serra de Tramuntana, og nyd den fantastiske udsigt.

  Eller besøg den smukke og rene strand Playa de Muro Beach, med det hvideste sand.

  I den største by Palma de Mallorca ligger den ligger katedralen Le Seu, bygningen er smuk og enestående, og et fint alternativ til strandbadningen. Og hvis du er på udkig efter shopping er Palma stedet du skal opholde dig, shopping-centret Porto Pi Centro Comercial er et flot og spændende storcenter. Nordvest for Palma findes der små kunstnerbyer, og man forstår let hvorfor kunstnerne holder til i netop det område, den smukke ø byder på et helt fantastisk landskab.

  På solskinsøen er Magaluf-området er både populært, pulserende, festligt og livligt, hvis du er på udkig efter en social.

  Og når en ø både kan tilbyde strandferie, udflugter, museer og god mad, så er der god grund til at komme på besøg, og opleve den dejlige atmosfære selv, hvad end man er til aktiv eller afslappende ferie.

  Maden på Mallorca er en god blanding af forskellige europæiske, italiensk, men i høj grad også catalansk mad, Middelhavs specialiteter, frisk grønt og frugt. Du kan næsten ikke undgå den traditionelle spise pan tumaca, som er brød og tomater, eller den baleariske pølse-specialitet sobrassada.

  Sprog

  På Mallorca er det officielle sprog er spansk og catalansk, indbyggerne taler en variation af catalansk, mallorcinsk, men på hoteller og restauranter bliver der også talt engelsk. Det er altid høfligt at sige tak, Gràcies.

  Klima

  Klimaet på Mallorca er i sommermånederne subtropisk, og behagelig på grund af den høje luftfugtighed. I sommerperioden kan der være ret varmt, helt op til 31 C. Hvor vinterhalvåret ligger på de omkring 15 C.

  Valuta

  I Mallorca betaler man med EURO, 1 EUR svarer cirka til 7,50 DKKR. De fleste hoteller og restauranter modtager betalingskort.

  Visum

  Det er ikke nødvendigt med et visum, når du rejser til Mallorca.

  Vilkår og betingelser