Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 03-02-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Maldiverne som afbudsrejse-destination

  Maldiverne betegnes af og til som paradis, det er ikke til at tro det, men de smukke omgivelser består i hvid sandstrand og ren idyl, hvis afbudsrejsen går til Maldiverne skal man være opsat på ren idyl og afslapning, derudover er destinationen, det perfekte sted for dykkere, her findes farverige fisk, forbløffende smukke koralrev og gennemsigtigt hav.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Maldiverne

  Maldiverne er 1200 koraløer, det som i daglig tale kalder en gruppe atoller; resterne af vulkanøer, som er omgivet af koralrev, og dette giver utrolig gode snorkle og dykke-muligheder, men hvis du ikke er en dykkerhaj, findes der flere muligheder for at komme på dykkerskole på Maldiverne. Republikken ligger i Det indiske ocean, sydvest for Indien og Sri Lanka, så godt som isoleret fra omverdenen, og det er dog kun 192 af de 1200 koraløer som er permanent beboede. På Maldiverne, kan du koble fuldstændig af, havet er turkisblåt, og solen skinner hele året rundt, så det er ligegyldigt hvornår på året du vælger at tage på afbudsrejse, Maldiverne vil altid have noget byde på. Vil du hellere lave aktiviteter på vandets overflade, kan du let komme til det, der findes vandsportsaktiviteter, og sejl- og bådture for alle der har lyst til at prøve. Ellers kan du nyde en dag på stranden, tage en dukkert i havet, læse en god bog, og hvis du orker, kan du herefter tage på opdagelse i hovedstaden Malé, her kan du blandt andet opleve det lokale fiskemarked. Når man bevæger sig rundt på Maldiverne, får man en følelse af frihed, den skinnende sol, det turkisblå vand og havblå himmel, gør noget helt specielt ved sjælen, her kan man få lov at tage en pause fra hverdagens stress og jag. Der findes bogstaveligtalt et hav af restauranter på Maldiverne, og noget som ofte går igen på menukortet er den friskfangede fisk, som man ikke kan undgå på Maldiverne. Grundet den muslimske befolkning på Maldiverne bliver der ikke serveret grisekød, og det er begrænset med servering af alkohol. Ellers er ris, kylling og friske grøntsager en typisk spise, prøv blandt andet retterne Gulha og Bajiyaa.

  Sprog

  Det formelle hovedsprog på Maldiverneer Dhivehi, men du kan sagtens begå dig på engelsk.

  Klima

  Der findes et jævnt varmt og drømmeagtig klima på Maldiverne. Det er ikke unormalt at graderne ligger på omtrent 30 C i solskinstimerne. Der er tørrest fra november til april, det er derfor at mange vælger at rejse til Maldiverne i vintersæsonen, men Maldiverne er ideel året rundt, med dagstemperaturer fra 29 til 32 C, hvor den allervarmeste måned er april.

  Valuta

  Valutaen på Maldiverne hedder rufiyaa (MVR), og derudover kan du betale med dollars og euro. Så inden du rejser, kan du veksle til enten dollars eller euro. 1 USD er tilsvarende med omtrent 5,86 DK KR., og 1 euro svarer til cirka 7,50 DK KR. Det er ikke alle steder på Maldiverne der tager imod betalingskort, så vær sikker på at have nok kontanter, det er nemlig ikke altid muligt at benytte hæveautomaterne på Maldiverne.

  Visum

  Du behøver ikke visum til Maldiverne, hvis du er indehaver af et dansk pas.