Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Malaysia som afbudsrejse-destination

  Malaysia ligger i Sydøstasien, fjernt fra Danmark, i et dejligt klima. Malaysia er en spændende rejsedestination, der findes uberørte strande, regnskov, spotte oranutanger, smage på malaysisk mad og udforske storbyer. Malaysias territorium findes både på det asiatiske kontinent, samt den nordlige del af Borneo.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Malaysia

  I Malaysia er det varmt året rundt, og derfor er det den perfekte destination for afbudsrejsen, vil man opleve storbylivet i Sydøstasien, hovedstaden Kuala Lumpur har 1,3 millioner indbyggere, og en masse spændende kulturelle seværdigheder, oplev Petronas tvillingetårne, og det store indkøbscenter Kuala Lumpur City Centre, med parken Taman. Tag på rundtur rundt i byen, og udforsk museet for islamisk kunst, Putrajaya-broen, Thean Hou Temple, Nationalmoskeen, kaldet Masjid Negara eller fugleparken i Kuala Lumpur.

  Øgruppen Langkawi i Andamanhavet viser mere landlige sider af Malaysia, her kan man tage i kablecar, og se den flotte udsigt over dele af Langkawi, eller besøg det imponerende galleri Galeria Perdana. Langkawi er kendt for sine lange hvide sandstrande, hvor man kan dykke, og slappe af. Besøg de fantastiske strande Tanjung Rhu, Cenang Beach og Tengah Beach på Langkawi. Se det flotte Temurun-vandfald, eller kom tæt på dyrene i Langkawi Wildlife Park, som har et rigt dyre-og planteliv.

  I delstaten Penang, byder storbyen Georgetown på et spændende natmarked Batu Ferringhi, Dharmikarama Burmese-templet og Pinang Peranakan-museet. På det asiatiske territorium, lettere nordøst ligger den fantastisk smukke nationalpark Taman Negara, i Titiwangsa Mountains, som er indehaver af verdenslængste hængebro.

  I det malaysiske køkken finder man tropiske, friske råvarer, inspireret fra det indiske, thailandske og kinesiske køkken. Maden er ofte godt krydret, prøv nationalretten satay, som er marinerede kødstykker, som bliver grillet på snyd.

  Sprog

  Det officielle sprog i Malaysia er malajisk (Bahasa Malay).

  Klima

  Malaysia har et tropisk klima med regntid fra novmeber til januar. Der findes en høj luftfugtighed, og gennemsnitstemperaturerne ligger hele året omtrent 30 C, med mest nedbør i i marts, april, oktober, november og december.

  Valuta

  I Malaysia betaler man med riggit, MYR. 1 riggit svarer til omkring 1,50 DK. KR. Betalingskort kan anvendes i store indkøbscentre, restauranter og på hoteller.

  Visum

  Du behøver ikke noget visum til Malaysia, hvis du har et gyldigt pas, som er skal være gyldigt i 6 måneder efter indrejsedato.

  Vilkår og betingelser