Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 03-02-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Malaga som afbudsrejse-destination

  Malaga er en velkendt havneby, beliggende i det sydvestlige Spanien regionen Andalusien. Malaga er placeret på Costa Del Sol-kysten, som var en af de første charterferie-destinationer i 1950 erne. Malaga er spansk sydlandsk charme, og er noget for den madglade, kulturinteresserede og den der bare vil ligge og slikke sol på stranden, Malaga har det hele.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Malaga

  Strandende i Malaga er jævnt besøgt af turister, og der findes liggestole og mennesker, ved de fleste strande, men det bliver aldrig for meget, besøg Torreguadiaro eller Caleta, hvis du er på familieferie, og Puente Romano, som er en mindre strand, og perfekt til den solo eller parrejsen.

  Er man designinteresseret skal man gå på glas-og krystal museet, og se de fine dekorationer, i La Conception, Jardin Botanico-Historico de Malaga, kan man gå tur i den dejlige botaniske have, en sand oase, placeret midt i byen. Gåturen ved den smukke havn, Puerto de Malaga er fantastisk, her har man udsigt til både og andet sejltøj. Maleren Pablo Picasso, fra 1881, stammer fra Malaga, og i byen kan du komme på Museo Picasso Málaga, og blandt andet se nogen af Picassos malerier, og blive klogere på kunstneren. Besøg Basilica of Santa Maria de la Victoria, en smuk kirke, med mange fine detaljer eller den store Malaga Cathedral.

  Roman Theatre, er et sandt amfiteater, og Museum house of Dolls, er et historisk museum, hvor alt er i dukkestørrelse, du ser altså dukkerne klædt ud, som de ville gøre det før i tiden, bliv klogere på Malaga, og Spaniens fortid. Disse aktiviteter vil gøre afbudsrejsen spændende, og anderledes.

  Har man mod på det, kan man cykle Malaga rundt, enten på guidet tur eller med sig selv, en oplagt aktivitet, hvis man søger en lettere aktiv ferie.

  Malaga er en handelsby, og de altovervejende erhverv i byen, er tekstilindustrien, olivenolie-produktionen og vinomsætningen, så når du er ude på en af de mange lækre restauranter, skal du have fat i en vin fra Andalusien eller Malaga-provisen, ellers besøg vingården Bodega Antigua Casa de Guardia, eller kom på tapas-tur rundt i Malaga. Fordi Malaga er en kystby findes der mange retter med fisk, den verdensberømte kolde suppe gazpacho, er populær i Malaga, samt den traditionelle spise ensalada malagueña, en fiskesalat og pipirrana, som er grøntsager, tun, salt og peber.

  Sprog

  Det officielle sprog i Malaga er spansk, men du kan sagtens begå dig på engelsk.

  Klima

  I Malaga er det varmest i sommermånederne, sommerperioden løber fra april til oktober, hvor temperaturerne svinger fra 21 til 30 C ved gennemsnitsdagtemperatur. Det er stadig lunt fra november til marts, her ligger gennemsnitsgraderne fra 16 til 20 C, med koldest temperatur i januar.

  Valuta

  I Malaga i Spanien betaler man med euro, ¬ , 1 euro svarer til cirka 7,5 danske kroner. Der findes hæveautomater de fleste steder, og mange større butikker, restauranter og hoteller modtager betalingskort.

  Visum

  Du behøver ikke visum for at rejse til Malaga i Spanien.