Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 22-12-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Magaluf som afbudsrejse-destination

  Magaluf er en populær destination, når afbudsrejsen skal bestilles. Magaluf er en varm, lun og festlig affære. Smuk strand og en imødekommende atmosfære, er det første man bider mærke i, i Magaluf.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Magaluf

  Magaluf bliver ofte associeret med fest og farver, og det er i den grad også tilfældet, hvis man rejser til Magaluf, briter, folk fra Skandinavien og russere er kendt for at rejse til destinationen, for at få en uforglemmelig festferie, men der findes også mange børnevenlige hoteller, og attraktioner i Magaluf-området, og ikke nok med at der findes utrolig lækre strande, så kan man også komme i vandland og zoologisk have med familien.

  Magaluf betegnes ofte som et festområde, og det er det også. Hvis du rejser til Magaluf, vil du helt sikkert blive bidt af varmen og de mange festlige aktiviteter. Der ligger et hav af klubber, bare og restauranter, som holder sent åbent. Her kan du bestille lækre drinks, og nyde den lune luft, som florerer rundt. Magaluf er i den grad et socialt og imødekommende sted, og du vil med stor sandsynlighed stifte nye bekendtskaber.

  er der noget andet, som man skal afprøve på afbudsrejsen til Magaluf, skal det være den lækre spanske mad, som bliver serveret. Spis dig mæt i tapas, eller smag på noget lokalvin. Der findes mange restauranter, og et ofte syn på menukortet er friske grøntsager, friskbagt brød og fisk.

  Sprog

  Det officielle sprog i Magaluf er spansk, men du kan på hoteller og restauranter nemt begå dig på engelsk.

  Klima

  Magaluf har varme dagstemperaturer i foråret og om sommeren, her ligger graderne mindst på 20 C, og bevæger sig i sommermånederne endu højere. Vintermånederne er koldere, men stadig lunt i forhold til Danmark.

  Valuta

  I Magaluf betaler med euro (¬ ), 1 euro svarer til omtrent 7,50 DK. KR.

  Visum

  Du behøver ikke noget visum til Magaluf.