Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 28-04-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Madrid som afbudsrejse-destination

  Madrid er Spaniens livlige hovedstad, Madrid er ikke kun hovedstad, det er også den største by i Spanien, og det siger ikke så lidt, med en befolkning på 3.2 millioner indbyggere, er Madrid en beskeden, spændende og en by med potentialle, et hav af museer, udendørsaktiviteter, forbløffende arkitektoniske bygninger, kulturhistoriske monumenter, restauranter, kirker og derudover et festligt natteliv, er nogen af de ting der gør Madrid til en topdestination for afbudsrejser, det er ligegyldigt hvornår på året at du rejser til Madrid, oplevelser vil der være nok af.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Madrid

  I Madrid kan man finde mange kulturoplevelser, der findes adskillige museer i Madrid, landet har en gammel historie, og der er både historie-fokuserede museer, samt en masse kunstmuseer, se blandt andet Sorella-museet, Prado-museet, Thyssen-Bornemisza-museet, Cerralbo-museet, Naval-museet og Dronning Sofia kunstmuseet, ud over at være et paradis for den museumsinteresserede, findes der enormt flotte bygninger i Madrid, Edificio de Correos og kontorbygningen Edificio Metrópolis, arkitektoniske bygninger, som er sand fryd for øjnene. Man kan også besøge Spaniens Nationalbibliotek, Det kongelige palads, kirkerne Real Basilica de San Francisco el Grande Ermita de San Antonio, eller udforske La Latina-området med fine bygninger og små butikker hele året rundt.

  Hvis du vil på opdagelse i byen, kan man komme på en guidet cykel-rundtur rundt i byen, på turen kommer man naturligvis forbi de mest berømte seværdigheder i Madrid, turenes ruter afhænger lidt af hvilken årstid det er. Om sommeren findes der flere udendørsseværdigheder, da det er en del varmere.

  Rejser man med børnene kan man besøg zoologisk have, som i Madrid hedder Zoo Aquarium de Madrid, eller forlystelsesparken Parque Warner, her kan man få en oplevelse for hele familien. I sommerperioden har vandlandet Aquapolis åbent, et populært sted for små vandhunde.

  Når det kommer til restauranten og mad-scenen er Madrid et rent mekka, i Madrid kan man finde topklasse vin-specialister, tag forbi El Brabantino, og bliv klogere på vin fra Madrid-regionen, besøg mad-markeder Mercado San Miguel og Mercado San Anton, her findes friske råvarer og spanske mad-specialiteter i lange baner. Hvis du er tapas-spiser, findes der flere arrangerede tapas-ture rundt i Madrid.

  Sprog

  Det officielle sprog i Madrid er spansk, og som i mange andre europæiske storbyer kan man let begå sig på engelsk.

  Klima

  Madrid har et temperret middelhavsklima, som betyder at vintrene er kolde, gennemsnitstemperatur ligger ved frysepunktet, og der forekommer oftest sne.Sommerperioden er varm og her er det ikke unormalt at graderne bevæger sig op over 40 C. Byen ligger dog højt, og har et tørt klima, som betyder at nattemperaturerne er kølige.

  Valuta

  I Madrid i Spanien betaler euro (¬ ) 1 euro svarer cirka til 7,5 DK KR. Du kan stort set bruge dit betalingskort over det hele, på hoteller, restauranter, i barer og butikker.

  Visum

  Danske rejsende behøver ikke visum til Madrid.