Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Madeira som afbudsrejse-destination

  Madeira er en frodig og smuk ø beliggende i øst af Atlanten, øen er det perfekte tilflugtssted, hvis du ønsker en afslappende afbudsrejse, langt væk hjemmefra. Øen har vidunderlige omgivelser, der findes blandt andet en stor dykke-kultur, man kan også vælge at tage på vandretur i Green Mountains, og opdage et frodigt naturliv og få øje på nogen fantastiske udsigter. Øen byder på mange spændende oplevelser, hvis du er heldig, kan du få øje på en hval i Atlanten, du kan også smage på lokalvin, eller udforske øens historie i hovedstaden Funchal, her findes blandt andet et stort udvalg af forskellige museer.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Madeira

  Afbudsrejsen til Madeira, kan inde gå forskellige aktiviteter, så selvom man kun er til strand-og solbadning, vil det helt sikkert være en ren oplevelse at tage ud og udforske den frodige ø. Udforsk de unikke klippe-og bjergformationer, smukke haver i samtlige afskygninger. Øen byder på enestående muligheder for blandt andet vandreturturister, her er Curral Das Freiras (Nonnernes dal) et fantastisk bud på én af mange muligheder. Skulle lysten være der, er det også muligt at spille golf, ride på heste, eller besøge et lokal vingård.

  Hovedstaden på portugisiske Madeira hedder Funchai, og her findes en skøn kombination af lokal beboelse og unikt geologisk design, og ved havnen findes en livlig atmosfære med sejlbåde og en smuk havnefront. I Funchal ligger der et interessant marked, mange historiske kirker og museer. På Madeira historiecenter, kan du lære om øens historie. Besøg den smukke botaniske have, en turist-begivenhed for hele familien. Er man til aktiv ferie, og sjove aktiviteter kan man prøve en svævebanetur, komme op og flyve i en helikopter rundt omkring øen, og få et unikt indblik i den grønne perle. Det er også muligt at leje en bil for at udforske øen, eller tage på en bådtur og se øen fra havet.

  Madeira er rig på drikkeoplevelser, og den anerkendte hedvin. For at vinen kan betragtes som ægte madeira-vin, skal den have været opbevaret i vintønder i mindst 25 år, og det er ikke ualmindeligt at finde eksemplarer, som har været opbevaret i mere end 100 år. Ud over den velkendte vin byder Madeira på flere fristelser for ganen. Prøv den velsmagende Bolo de mel, som er en traditionel honningkage fra Madeira. En anden spise som ofte bliver serveret er friskfanget fisk og skaldyr.

  Sprog

  Det officielle sprog på Madeira er portugisisk.

  Klima

  På Madeira er der et subtropisk klima. De varmeste måndeder er august og september, her ligger gennemsnitstemperaturen på omtrent 26 C. Det er koldest i januar og februar, men stadig dejligt lunt med en dagstemperatur på 19 C.

  Valuta

  På Madeira, som er en del af Portugal, hedder valutaen euro (¬ ), 1 euro er ca. tilsvarende med 7,50 DK KR. Du kan bruge dit betalingskort på de fleste hoteller, og lidt større butikker, men det er en god ide at veksle hjemmefra.

  Visum

  Det er ikke nødvendigt med et visum, når du rejser til Madeira.

  Vilkår og betingelser