Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 02-03-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  London som afbudsrejse-destination

  London er et yderst populært rejsemål for danskerne, når rejsen skal bestilles. Storbyen er belæggende i et engelsktalende land, og er kun en kort flyvetur væk, og måske derfor vælger mange danskere at bestille afbudsrejsen til London. Storbyen har uendelige muligheder og masser af se til, og du vil på intet tidspunkt komme til at kede dig.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til London

  Det vrimler med seværdigheder, museer, shoppinggader og teaterscener i det centrale London. Den engelske hovedstad har utallige begivenheder du kan udforske, og det spiller ingen rolle hvad tid på året du gerne vil afsted.

  I sommerperioden kan skønne gåture i Hyde Park, og langs Themsen være det ideelle ved din tur. Tag på opdagelse omkring Trafalgar Square, og oplev Big Ben, Houses of Parliament og London Bridge. Storbyen har i mange år været mekka for besøgende fra hele verden, og har derfor et alternativ til de klassiske dobbeltdækker rutebusser, nemlig sightseeing-busser, så du kan opleve byens mange seværdigheder ombord på en bus sussende gennem byen.

  London har deruodver også en massiv shoppingscene, gå på shoppejagt omkring Oxford Street, og King s Road i Chelsea-området er et godt sted for shopping. Og så Harrods, Harvey Nichols og High Street-butikker omkring Knightsbridge er værd at besøge.

  I West End kan du samle foldere op, som fortæller hvilke teaterstykker som foregår på det aktuelle tidspunkt, der vil altid findes et spændende input i London.

  Gå på opdagelse i charmerende områder som Notting Hill, hvor du kan gå på Portobello Market, eller udforsk de mere centrale områder Covent Garden og Soho.

  Mulighederne synes uendelige, og hvis du vil få dig et overblik over byen kan du tage en tur op i London Eye og se byen fra en helt ny vinkel.

  I vinterhalvåret, nærmere betegnet hele decemeber måned kan du komme til Winter Wonderland i Hyde Park, som byder få en masse fornøjelser for folk i alle aldre, du kan blandt andet stå på skøjter, prøve forlystelser og komme i cirkus.

  I London er det muligt at få al slags mad. Det er lige meget om du er til klassiske mashed potatoes, asiatisk fusion eller store bøffer, og priserne er mere tilkommelige end vi er vant til fra Danmark. London har et bredt udvalg af restauranter, og nogen af verdens bedste kokke begyndte deres karriere i storbyen. Blandt andet de berømte tv-kokke, Gordon Ramsay og Jamie Oliver som nu begge har deres egne gourmet-restauranter i London.

  Sprog

  I London taler alle engelsk, du vil nok lægge mærke til hvor mange forskellige dialekter og accenter som findes, men som udgangspunkt snakker alle engelsk.

  Klima

  Klimaet i London kan godt virke helt tropisk, da Storbritannien lægger uafhængigt af andre lande mellem Nordsøen og Det Keltiske Hav. Der er flest nedbørsdage i december og flest solskinstimer i juli. I sommerperioden ligger temperaturen på 13-22 C, mens vinteren svinger fra 7-10 C. Vejret er generelt svingene, så tjek hellere vejrudsigten inden rejse.

  Valuta

  Valutaen i London er Britiske Pund (GBP), kursen ligger på 880 DKKR, det vil altså sige at 1 GBP=8,80 DKKR.

  Visum

  Det er ikke nødvendigt med et visum, når du rejser til London.

  Vilkår og betingelser