Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 02-03-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Lanzarote som afbudsrejse-destination

  Lanzarote er en vulkanø, som hører med til De kanariske øer, øen tilbyder flere aktive initiativer og mulighed for eventyrlig ferie. I smukke grønne omgivelser, i form af klipper, smuk fin sandstrand og ødede områder, er Lanzarote det helt rigtige sted, for dig som vil på en anderledes, og måske aktiv afbudsrejse.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Lanzarote

  Vulkanøen Lanzarote er alt andet end middelmådig. Udsigten til landskabet i sig selv er fantastisk, Lanzarote er klipper og et blåt hav, som skinner så smuk, på øen kan du komme på sejl-eller bådtur, og få lov til at se øen fra en anden vinkel, du kn også vælge at leje en cykel, og tage på cykeltur rundt på øen, og hvis du ikke føler for at være aktiv, så er det også muligt at leje en scooters, en scooter er en spændende måde at se øen på, og du kan være sikker på at du ikke løber tør for energi.

  Tag på opdagelse og oplev den smukke nationalpark Timanfaya, eller bjergområdet Montana Roja. Er der noget andet som skal ses på øen er det de smukke strande, omringet af klipper og øde natur, Playa de Papagayo, er helt fabelagtigt, med turkisblåt vand, som giver dig mulighed for at se fisk, hvis du vil snorkle.

  De kanariske øer er kendt for sin rige kulturarv og smukke arkitektur, og Lanzarote er ingen undtagelse; øens hovedstad Arrecife er et populært turistmål med restauranter og ægte spanske markeder, med friske råvarer og friskfanget fisk-og skaldyr. Lanzarote er en eventyrrig, så find noget mad på et af markederne, og tag ud på opdagelse, der findes ingen begrænsninger, og du kan året rundt udforske den spændende ø.

  Er der noget andet som du helt sikkert vil bide mærke i, er det den virkelig skønne madkultur, som går igen på samtlige spanske øer. Spaniolerne er stolt af deres køkken, og det er der god grund til, på Lanzarote kan du få serveret ny-fanget fisk, som hummer, tun og sværdfisk. Man fanger også vildt på øen, og det er ikke unormalt at se kanin-og gedekød på menukortet. Generelt bruges der en del krydderier i maden på Lanzarote.

  Sprog

  Det officielle sprog på Lanzarote er spansk.

  Klima

  Lanzarote er dejlig varmt året rundt, med færrest nedbørsdage og en gennemsnitstemperatur på knap 30 C i sommerperioden, og laveste dagstemperatur i januar og februar på 19 C, er Lanzarote det perfekte tilflugtssted året rundt.

  Valuta

  På Lanzarote betaler man med euro (¬ ), 1 euro er tilsvarende med omtrent 7,50 DK KR.

  Visum

  Du behøver ikke visum for at rejse til Lanzarote.

  Vilkår og betingelser