Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 22-12-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Krabi som afbudsrejse-destination

  Syd for Bangkok og Koh Samui, og ikke langt fra Phang Nga og Phuket-bugten, ligger det skønne thailandske område Krabi, som de seneste år er blev top-destination får mange turister. Thailand er i første omgang kendt for det dejlige vejr året rundt, gæstfriheden og den gode mad.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Krabi

  De vilde naturaktiviteter, som klatring, trekking, vandring og generel færden i naturen og på stranden, hvor man ligeledes kan udfordre sig selv og prøve diverse vandaktiviteter. Der findes oplevelser døgnet rundt, og det er noget som danskerne er vilde med. Oplevelserne er på ingen måde noget som vi kan opleve på hjemmefronten, på samme måde, og du vil aldrig komme til at kede dig når afbudsrejsen går til Krabi. På samme måde kan du nyde området i ren afslapning. Valget er dit! Krabi er sand luksus, byen er ikke ret stor. Størstedelen af byen er bestående af skøn natur og lækre resorter, som bare venter på at blive booket.

  Hvis man er til lidt historisk og religiøst, ligger der flere templer i nærheden af Krabi, der let arrangeres en tur ud. Wat Tham Sua (Tigerhule-templet) ligger i Krabi Town, oppe på et bjerg, der findes trappe hele vejen, men turen er en udfordring, men det hele værd, fra templet får du nemlig en fantastisk udsigt over Krabis smukke by, som nærmest er omringet af natur. Ikke langt fra Wat Tham Sua ligger grotten Pranang-grotten er et populært besøgssted, her kan man blandt andet klatre og hilse på de lokale.

  Er du til bounty-strand, idyl og oase skal du besøge Koh Phi Phi, eller Phra Nang Beach i Ao Nang, eller Railay Beach som er for dig som gerne vil omgås i et mere stille område, og hvis du er dykker er dette smukke område helt perfekt.

  I Krabi spiser man alt sydthailandske landkøkken, som generelt består af curry-retter med kokosmælk, nudel-retter og krydderiingredienser som chili og ingefær. Der findes en del restauranter i Krabi, men det er ikke overvældende, og prisen på den velsmagende og lokale mad, er langt billigere end danskerne er vant til.

  Sprog

  På Krabi taler man thailandsk, men ved alle resorts og hoteller bliver der talt og forstået engelsk.

  Klima

  I Thailand findes en konstant varme året rundt, gennemsnitstemperaturerne liggerhele året på en jævn temperatur fra 30 til 33 grader. Krabi ligger ligesom Phuket og Phang-nga ud til Andamanhavet, og ligger i en tropisk område, som betyder at der i Krabi er varmt og tørt, og mest nedbør i sommerperioden.

  Valuta

  Man betaler med thailandske baht, 1 DK KR= 5,72 THB. 100 DK KR= 572,41 THB. Det er altid en god ting at have kontanter på sig, da Krabi ikke er den største by, og det er ikke alle der bliver taget imod betalingskort, så sørg for at have lidt med, hver gang du forlader dit bosted.

  Visum

  Med et dansk pas kan man med dansk pas opholde sig i Krabi, Thailand i op til 30 dage. Hvis ferien er længere end 30 dage, kan i Danmark få udstedt et visum, som giver lov visummodtageren lov til at blive i landet i 60 dage.