Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  København som afbudsrejse-destination

  Europas cykelby København har en god størrelse, hvad end du vil opleve den til fods, på cykel eller tage en turbus, byen byder på kultur, historie, en imponerende og verdensførende madscene, og har turister hele året rundt. Afbudsrejsen til København kan ske lige når det passer dig.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til København

  København bliver kaldt den skandinavisk-europæiske hovedstad, og byens konstruktion, kunst og kultur, bydele og mennesker. Mangfoldighed er nøgleordet i den danske hovedstad.

  Rejser du med børn er der en masse spændende oplevelser at lave, man kan tage i Københavns Zoo eller på Danmarks Akvarium, Den blå planet. Hvis vejret er til det, kan turen gå forbi Dyrehaven, og besøg Dyrehavsbakken, en forlystelsespark fra 1583, stedet er et friskt åndehul ikke langt nordfra København. Forlystelsesparken Tivoli ligger midt i København, og ligner et helt eventyrland, når man kommer ude fra Hovedbanegården. Tivoli har åbent om sommeren, til Halloween i oktober og i juleperioden.

  Der findes mange fine kunstmuseer i København, hvis man er kunstinteresseret, oplev blandt andet Glyptoteket, Nationalmuseet, Statens museum for kunst og Frilandsmuseet.

  Helt centralt ligger Botanisk have og Kongens have er også gode steder, hvis man trænger til et pustehul, ikke langt derfra ligger Rosenborg slot, Amalienborg slot Rundetårn og Vor frelsers kirke, som på alle måder er et besøg værd. Også teaterscenen er stor i København, på Det kongelige teater, klods op af Nyhavn, har man siden 1748 kunne se operaer og forestillinger.

  Den typiske kanalrundfart, og få øje på Operahuset på molen, Den sorte diamant (Danmarks kongelige bibliotek), Den lille havfrue, og gå bag efter tur ved hyggelige og idylliske Nyhavn er nærmest et must, når man besøger København. Det er ligegyldigt hvilken tid på året du vælger at tage afbudsrejsen til København, da der er ligesom meget liv i december som i juli, julen er en herlig tid i København og om sommeren, er pladser som Skt. Højbro plads og Kongens Nytorv godt fyldt op, gå en tur på Danmarks shoppegade Strøget, og få øje på de mange anerkendte designbutikker.

  Restaurantscenen er stor i København, og den berømte restaurant Noma på Christianhavn, med udpræget nordisk mad, ikke langt derfra på den anden side af vandet, i området omkring Holbergsgade med andre fornemme restauranter, her kan man blandt andet få argentinsk gastronomi, japansk elegance og dansk øko-gourmet.Ved Torvehallerne kan man opleve nordisk/dansk mad-marked med blandt andet friske fisk, friske råvarer, nybagte cupcakes og lækre delikatesser.

  Klima

  Efterårsperioden kan være mild, men sommetider frysende, med en del nedbørsdage. Efteråret varer fra september til slut oktober. Vinterperioden i Malmø starter i november og slutter sidst i marts. Gennesnitstemperaturerne ligger på 2-7 C. med koldeste temperaturer i januar og februar. Foråret kan både være mildt og koldt, i april og maj måned ligger temperaturerne gennemsnitlig på 10-16 C. Sommerperioden løber fra juli til august, og her ligger gennemsnitstemperaturen på 21 C.

  Vilkår og betingelser