Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Kap Verde som afbudsrejse-destination

  Øgruppen Kap Verde ligger omkring 500 km. ud for den afrikanske vestkyst, og kan mest af alt godt minde om en paradis-ø, med en befolkning på over en halv million, er øen stadig den perfekte størrelse, hvis man søger lidt ø-stemning, og et smut ned i varmen. Kap Verde har lækre strande, luksushoteller og aktiviteter, og en imødekommende befolkning, hvis man vil lære noget om kapverdernes kultur.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Kap Verde

  Den perfekte afbudsrejse skal bestilles til Kap Verde, fordi det er den perfekte lille ø, hvis man gerne vil rigtig væk fra det hele, opleve en individuel og selvstændig ø, som intet andet end det Atlanterhavet i miles omkreds.

  Kap Verde har siden 1975 været selvstændigt, men var før afhængig af Portugal, som i blev opdaget af portugiserne i det 15. århundrede. Kap Verde består af 10 hovedøer og 8 mindre øer, Barlaventos er den nordlige øgruppe og Sotaventos er den sydlige øgruppe, nogen øer er beboede, andre er ikke.

  Santiago er det mest populære område på Kap Verde, men det er ikke fordi at der er for mange turister, der findes bare fantastiske strande og aktiviteter her, stranden Praia De Santa Maria, er kendt for at være en af verdens smukkeste strande, eller den lille centrale shop L'Alambic Cabo Verde, som er en charmerende lille butik med helt specielle fra Kap Verde, hjemmelavede produkter og en autentisk atmosfære. I Sal kan du også komme til at dykke, sejle i en af de mange både, som sejler rundt ved Santa Maria.

  Besøg det smukke sø-område Buracona, og nyd det fantiske syn af skrigende azurblåt vand, eller tag på opdagelse ved Pedra Lume saltkrater, kan man bade i både varmt og koldt saltvand, og få renset huden helt igennem.

  Praia Mar er en stemningsfuld strand, stemningen er i top, og her kommer både turister og lokale, de lokale spiller musik og nyder en herlig dag ved stranden her. En helt speciel oplevelse, kom tæt på de lokale og oplev øen, som de gør. Ved stranden Tarrafal Beach, findes bungalows, og stedet er dejligt afslappende, og nærmest afskåret fra omverdenen. Trænger man til endnu en fantastisk udsigt, vil landets bedste udsigt være at finde på bjerget Serra de Malagueta. Hovedstaden Praia byder på en del markeder og barer.

  Der findes arrangerede ture på Kap Verde, og her kan du blandt andet opleve områder som Boa Vista, Cidade Velha og Fogo. Kap Verdes køkken, er en blanding mellem afrikansk og porugisisk mad. Den typiske spise på Kap Verde indeholder friskfanget fisk, og solmodne grøntsager og frugt. Specialiteten cachupa, består af fisk, majs og bønner og fisk.

  Sprog

  Grundet tilknytningen til Portugal, er det officielle sprog på Kap Verde stadig portugisisk, men det mest udbredte sprog er Kap Verde-kreol, som er en blanding mellem portugisisk og afrikansk. Man kan nogen steder begå sig på engelsk, på hoteller og restauranter forstår man engelsk, men de lokale taler for det meste kun Kap Verde-kreol.

  Klima

  På Kap Verde er der tropisk klima, og allervarmest er det i sommerperioden som løber fra juli til oktober måned, dagstemperaturen ligger gennemsnitligt på 29 C. det bliver aldrig koldt på Kap Verde, men januar og februar er lige en anelse kølligere med en gennemsnitstemperatur på 25 C.

  Valuta

  På Kap Verde betaler man med escudos, CVE. 1 DK KR.=14,75 CVE. Når man rejser til Kap Verde, skal man hæve nogen penge, for det ikke mange steder, der bliver modtaget betalingskort. Så sørg altid for at have nok kontanter med dig.

  Visum

  Når man rejser til Kap Verde skal man have et visum. Man skal søge om visummet tidligst 21 dage før afrejse, og ens pas skal være gyldigt seks måneder efter afrejse-dato.

  Vilkår og betingelser