Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 02-03-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Italien som afbudsrejse-destination

  Middelhavslandet Italien, er et fantastisk stort, smukt, karakterrigt, historiebetonet, og hele besøget værd, med alle dets forskellige, spændende områder og regioner, og den himmelske, og helt specielle italienske mad, som de fleste steder i landet bliver lavet til perfektion. Et Italiensbesøg, vil du sent glemme.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Italien

  Italien har farligt mange byer og områder, som er værd at besøge.Aflæg besøg hos de berømte storbyer, som Rom, en af verdens mest besøgte byer, og oplev Vatikanstaten og de ældgamle monumenter, som Colosseum og Pantheon fra romernes tid. Mere nordpå ligger Milano som byder på mad, mode, markeder og kultur, blandt den fantastisk smukke Domkirke, Duomo, og Venedig kan man nyde ren romantik, og sejler i gondoler.

  Øerne Sardinien, udfor Italiens vestkyst og Sicilien sydpå, er begge to populære øer, og de perfekte steder at besøge på ens afbudsrejse.

  Besøg Firenze og Pisa i Toscana, eller Bologna i det nordlige Italien, og smag på den fantastiske vin, som bliver produceret her, listen over steder som er værd at besøge i Italien, vil ingen ende tage. I det sydlige Italien ligger den smukke kystby Palermo, som er et besøg værd året rundt, og i havnebyen Genova findes naturskønne områder.

  Italien er verdensberømt for deres mad, og det er især pastaretter italienerne er kendt for, retter som lasagne, spaghetti med kødsovs, risotto, for slet ikke at tale om espressos og gelato, stammer alt sammen fra det italienske køkken.

  Sprog

  Det officielle sprog i Italien er italiensk. I storbyerne, bliver i høj grad talt og forstået engelsk, men i de mindre byer, er det ikke alle som snakker engelsk.

  Klima

  Italien er et stort og aflangt land, og der er en del forskel på om du befinder dig i det nordlige eller sydlige Italien. Sydligt er der gerne et middelt lunt klima, generelt er somrene meget varme, mens vintrene er lettere lune.

  I det nordlige Italien, findes der i sommerperioderne et behageligt varmt tempo, og i vintermånederne kan man nogen steder stå ski, så her er der ofte sne, mens solen skinner i dagtimerne.

  Valuta

  I Italien betaler man med euro (EUR/¬ ). 1 euro svarer ca. til 7,5 DK KR. Man kan bruge betalingskort på de fleste restauranter, barer, hoteller og større butikker.

  Visum

  Du behøver ikke noget visum, når du rejser til Italien, hvis du er indehaver af et dansk pas.

  Vilkår og betingelser