Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 22-12-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Ibiza som afbudsrejse-destination

  Ibiza er en af de spanske baleariske øer, en øgruppe placeret i Middelhavet, og øen er først og fremmest kendt for at være Spaniens party-ø, men Ibiza er meget mere end det, et rigt natur og dyreliv, lækre strande kan let resultere i en afslappende ferie med smukke gå-og køreture.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Ibiza

  I sommer- og efterårsperioden er Ibiza fuldt op med glade gæster, som for det meste har fest, musik og farver på hjernen. Men øen har mange aktiviteter. Oplev den gamle bydel Ibiza by - D'Alt Vila, som både har en billedskønt slot, gamle smukke og lyse bygninger, små butikker og en herlig udsigt.

  Hvis du trænger til et åndehul, kan alle begyndere, såvel som øvede komme på ride-udflugt, rid rundt på bakker og stier og den sitrende ø, på anden vis. På sydvest Ibiza, ligger den lille ø-udvidelse Es Vedra ved Cala d'Hor, øen ligger en lille bådtur fra Ibiza, på Es Vedra kan du springe i havet fra toppen af og nyde det frie liv, lidt nord herfra ligger den smukke strand Cala Conta, som skal opleves.

  Når det så er sagt, så findes nogen af Europas bedste klubber på Ibiza, verdensberømte DJ s besøger hvert år Ibiza, og det er der god grund til, øen har en helt særlig atmosfære og ånd, og hvis du har overvejet en rejse til Ibiza længe, vil det være en god idé at bestille afbudsrejsen til Ibiza. Strandene er spækket op med store højtalere, ikke kun på klubberne, men også strandene, alle er feststemte og klar til fest og et livligt by- og natteliv.

  På Ibiza skinner det spanske køkken igennem, men der findes også et stort antal internationale butikker. Smag på spansk skinke og pølse, pan con tomate, noget ristet brød med olivenolie og tomater, en sand specialitet på Ibiza, og derudover er den spanske risret paella, fuldstændig uundgåelig.

  Sprog

  På Ibiza taler man spansk, men du kan godt begå dig på engelsk.

  Klima

  Sommerperioden på Ibiza er lang, den løber fra maj-oktober måned, hvor temperaturerne ligger fra 22-30 C, allervarmest er det i juli og august måned. Efterårs-og vinterperioden er lun, og derfor er Ibiza et oplagt sted at besøge året rundt, her ligger temperaturerne fra november til februar, fra 16-19 C, i marts og april i foråret ligger på 17-19 C.

  Valuta

  På Ibiza, som er en del af Spanien betaler man med euro (¬ ), 1 EUR=7, 50 DK KR. Du kan både veksle hjemmefra og på Ibiza. Hoteller, restauranter og større butikker tager imod betalingskort.

  Visum

  Det er ikke nødvendigt med visum, når du rejser til Ibiza, hvis du er indehaver af dansk pas.