Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Hurghada som afbudsrejse-destination

  En afbudsrejse til Hurghada er lige noget for dig, som er på udkig efter en ferie, hvor kulturelle oplevelser, solbadning og aktive oplevelser kombineres. Du får en blanding af tempofyldt markedsliv og idylliske perler langs Det røde hav. Du kan i Hurghada tage på uforglemmelige dykkerture. Hurghada byder på en masse for alle typer; den solorejsende, familien eller parret.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Hurghada

  Omtrent en million gæster, besøger årligt den egyptiske by Hurghada. Byen er placeret ved Det røde hav, og strækker sig over en kystlinje på 40 km. Mange turister rejser først og fremmest til Hurghada for at opleve de lækre strande der findes i byen, men i den grad for også for at komme på snorkel eller dykkertur. Det røde hav er et fuldstændig fabelagtigt hav og dykke i, og I Hurghada får du muligheden for at tage ud på dykker-eventyr hver evig eneste dag, året rundt. I Hurghada er varmt hele året rundt, og derfor er det ligegyldigt hvornår du bestiller din afbudsrejse, Hurghada vil altid byde dig velkommen. Tag blandt ud ved Arabella-øerne, en kort bådtur fra Hurghada, når du vil ud at dykke, hvis du er heldig vil du måske få øje på nogen delfiner i området. Har du ikke lært at dykke på forhånd, findes der en hel del dykkerskoler, hvor begyndere er mere end velkomne.

  Rejser man med familien skal vandlandet i Makadi opleves, her kan børnene hygge sig gevaldigt, og de voksne kan naturligvis også prøve vandlandet. Der findes ud over vandaktiviteterne også en hel del aktiviteter på land; du kan blandt andet få en ridetur rundt i smukke omgivelser, spille golf på de ekstremt grønne golf-områder, tage på safaritur i ørkenen, eller opleve den livlige atmosfære i El Dahar, her kan du blandt andet opleve lokal befolkningens færden og gøren.

  Det lokale køkken i Hurghada tilbyder blandt andet lækkerier som nybagt brød, falafel, bønne-retter, linseretten Kushari eller suppen Molokhiyya,. Generelt er restauranterne billigere end vi er vant til. Drikke-specialiteten er uden tvivl te, som du kan få i alle varianter.

  Sprog

  I Hurghada taler man den egyptiske udgave arabisk, men langt de fleste steder kan du begå dig på engelsk, grundet den massive turisme.

  Klima

  De lune grader er aktuelle i Hurghada året rundt. Sommerperioden er lang, og temperaurerne ligger fra 26 til 34 grader fra marts til november. I vintermånederne findes der stadig en dagstemperatur som ligger på 21 til 23 grader.

  Valuta

  Valutaen i Egypten hedder egyptiske pund (EGP), 100 egyptiske pund svarer omtrent til 94,50 DK KR. Du kan flere steder betale med euro og britiske pund.

  Visum

  Du modtager automatisk et indrejsevisum til Hurghada i Egypten, hvis dit danske pas er gyldigt i 6 måneder, efter din ankomst til landet, dit turistvisum gælder i 30 dage.

  Vilkår og betingelser