Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 28-07-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Hamburg som afbudsrejse-destination

  Ikke langt fra Danmarks grænse ligger Hamborg, en livlig tysk by med gode samlingssteder, som får dig til at føle, at du er en del af byen. En imødekommende befolkning og en masse aktiviteter så du sent kommer til at kede dig. Hamburg er et besøgssted for familien, så vel som parret eller venne-turen. Muligheder er der nok af i den tyske storby.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Hamburg

  Shopping, kultur, spa-oplevelser, barer og cafeer, Europas næststørste havn med smuk udsigt over Elbenfloden. Hamborg har intet mindre end 2.500 broer, og er tilmed en af Tysklands største byer.

  Hvis du trænger til en pause fra hverdagen, og har brug for et spaophold, findes der spaoplevelser, for de fleste. Det er billigere end i Danmark, og her kan du blive forkælet, og tage en pause og koble helt af, trænger du til mere forkælelse, og en oplevelse, som du sent vil glemme, så kan du besøge det berømte sted Dialog im Dunkeln, Dialog i mørket, et koncept der går ud på at du får lov til at være blind, opleve ting i mørket, du kan blandt andet spise på gourmet-restauranten og få en fornemmelse af hvordan det er at spise, når man intet kan se. En øjenvækker, og højt anbefalet.

  Når vejret er til det, kan du komme op i High Flyer Fesselballon, og svæve 150 meter oppe i luften, nyde udsigten over Hamborg, hvis du ikke er højdeskræk. Denne oplevelse giver et sug i maven, og minder dig om at du er i live. I Speicherstadt kan du opleve miniverdenen Miniatur Wonderland fra 2001, en modeljernbaneudstilling på intet mindre end 1.300 m², med over 1 million besøgende hvert år.

  Altonaer Fischmarkt har længe været et Hamborgs indbyggere, i 1600-tallet var det, det største fiskemarked i miles omkreds, i dag er markedet både fiskemarked, men er derudover et samlingssted i Hamborg, med madboder, stort spiseområde, live-bands i ny og næ, og tilmed et loppemarked, med tasker, tøj, punge, smykker og meget mere.

  Ved Marktzeit in der Fabrik kan der tilmed spises rigeligt med mad og shoppes, og gerne til billige priser, hver lørdag. Ved Moenckebergstrasse, kan shoppelysterne stilles, og du vil let kunne komme til at tilbringe en hel formiddag eller eftermiddag i shoppecentret, Europa Passage byder også på god shopping. Hamburg har gode muligheder for den shoppeglade rejsende.

  Er du interesseret i at opleve Hamborg på cykel, bliver der udlejet cykler, samt arrangerede ture, hvor du kan opleve Hamborg på cykel, og opleve byen på en anderledes måde. Hvis du ikke er til cykling, findes der også busser, hvor man kan få guidede ture rundt i Hamborg, og lære om byens historie.

  Sprog

  I Hamborg er det officielle sprog tysk, men du kan sagtens begå dig på engelsk.

  Klima

  Hamborg minder meget om det danske klima, efterårs- og vintermånederne, kan være lange og kolde. I efteråret er der er en del nedbørsdage, og i løbet af vinteren forekommer der sne, typisk i januar, hvor gennemsnitstemperaturen ligger på 3 C.

  Forårsperioden i april og maj er lun med en gennemsnitstemperatur på 12-17 C. Sommermånederne er en del varmere med gennemsnitstemperaturerne fra juni til august ligger på 20-22 C.

  Valuta

  I Hamborg betaler man med euro, 1 EUR=7,50 DK KR. Langt de fleste steder i Hamborg tager imod betalingskort, hoteller, restaurant som mindre og større butikker.

  Visum

  Du behøver ikke visum for at rejse til Tyskland.