Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 24-11-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Gran Canaria som afbudsrejse-destination

  Rejs med hele familien til Gran Canaria på afbudsrejsen, og tilbring et par afslappende dage på hvide sandstrande, og lækre omgivelser. På Gran Canaria kan du læse en god bog, eller lege i vandkanten med ungerne. Gran Canaria byder året rundt på skønne aktiviteter, et helt fantastisk vejr, og populariteten er som den altid har været. Gran Canaria er en sand klassiker, og en del af De kanariske øer, beliggende helt nede ved Nordvestafrika. Afbudsrejsen i det behagelige klima, kan bestilles når som helst året rundt.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Gran Canaria

  Gran Canaria er kendt for sine fantastiske landskaber og spektakulære arkitektur, samt hovedstaden Las Palmas. I Las Palmas kan man besøge Santa Ana-katedralen, som er en flot dekoreret katedral. Hovedstaden har udover at være en historisk by, også gode shoppemuligheder, og ting man kan foretage sig, når som helst; det kunne for eksempel være en skøn gåtur rundt i byen, eller museumsbesøg på Casa de Colon eller kunstmuseet Museo Nestor. Byen har uendeligt mange muligheder.

  Tæt på Las Palmas findes den lækre hvide sandstrand Las Canteras, stranden har et exceptionelt godt ry. Strandende på Gran Canaria bliver generelt omtalt positivt, på øen er strandende smukke og sikre.

  Ved Playa del Ingles-området holder der mange unge til, det er her man kan finde en stor del af øens barer og klubber, her kommer folk fra hele verden, og fester nat efter nat til den lyse morgen i dejlig milde temperaturer.

  Skal man ud at opleve, byder Gran Canaria på aktiviteter for hele familien, for de lidt større børn og voksne kan man komme på dykkeroplevelse og svømme med delfiner. Man kan også vælge at tage op i bjergområdet, og udforske den frodige natur, og få en fantastisk udsigt over øen, og hvis du er heldig kan du spotte en af de andre Kanariske øer..

  Sprog

  Det officielle sprog på Gran Canaria er spansk, men du kan let begå dig på engelsk, i turistede områder.

  Klima

  Der findes et behageligt klima året rundt på Gran Canaria. Langs sydkysten er vejret relativt varmt hele året rundt, men topper i sommermånederne. Vintrene på Gran Canaria er køligere, men stadig milde og lune. Øens nordlige del har i højere grad nedbør end den sydlige.

  Valuta

  På Gran Canaria betaler man med euro (€), 1 EUR=7, 50 DK KR. Du kan veksle hjemmefra eller på Gran Canaria. Hoteller, restauranter og større butikker tager imod betalingskort.

  Visum

  Du behøver ikke visum for at rejse til Gran Canaria