Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 27-04-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Grækenland som afbudsrejse-destination

  Grækenland har mange aspekter, og du kan opleve Grækenland på forskelligvis alt efter hvad der interesserer dig. Den oldgamle historie, livlige storby eller de små charmerende øer har været med til gøre Grækenland attraktiv, når afbudsrejsen skal bestilles, og har tiltrukket millioner af besøgende de sidste mange år.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Grækenland

  Farven blå bliver altid associeret med Grækenland, på grund flagets farve, det knaldblå hav og den blå farve som går igen på de hvidmalede huse med blå døre, vinduer og havestole, som synes at stå indbydende på hver terrasse, dog mest udbredt på de græske øer. Der findes intet mindre end 2000 øer i øhavet, men kun få er beboet. Alle øer har deres egen personlighed, de mest populære er øer som Rhodos, Kreta, Kos, Lesbos, vulkanøen Santorini i Ægæerhavet de græske øer er tildels populære på grund af de mange strande, overvejende stenstrande, som gerne ligger i baghaven af dit hotel, og de lokale som byder dig velkommen med åbne arme.

  Hovedstaden Athen fungerer på mange måder, som en ganske almen storby, med lækre restauranter, god shopping og seværdigheder, men i Athen er det ikke hvilken som helst slags seværdigheder, det er den oldgamle og klassiske kulturhistorie du kan opleve, blandt andet kan du se Hephaistos-templet, Akropolis Den højeste by eller gå på opdagelse i Det nationale arkæologiske museum, og blive klogere på den græske Old historie.

  Vi kender det græske køkken rigtig godt, den klassiske tzatziki, med agurker og oliven er et absolut must til hvert et måltid, for slet ikke at tale om den traditionelle rige feta. Grækerne så heldige at være placeret i det allersydligste Europa, og det betyder pivfriske fisk fra middelhavet, som hyppigt bliver brug i madlavningen. Køkkenet er i høj grad stadig oldgræsk-inspireret, og samtidig inspireret af det tyrkiske køkken.

  Sprog

  I Grækenland taler man græsk, men mange steder bliver der snakket engelsk. Især på øhavet og storbyen hvor turismen er størst.

  Klima

  I sommerperioden kommer temperaturen helt op på 32 C i Athen, og grundet placeringen i det tempererede bælte, hvor der i vintermånederne går ned til 7 C. Juni-august er de absolut varmeste måneder i Grækenland.

  Valuta

  I Grækenland betaler man med euro (EUR/¬ ). 1 euro svarer til cirka 7,50 DKKR. Der bliver modtaget betalingskort i både supermarkeder, restauranter og hoteller, men hvis du tager på marked skal du huske at tage kontanter med.

  Visum

  Det er ikke nødvendigt at søge om visum, når man rejser til Grækenland.

  Vilkår og betingelser