Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 22-12-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Goa som afbudsrejse-destination

  Indiens mindste delstat Goa, med en befolkning på 1.3 million, ligger i det vestlige Indien ud til Det arabiske hav. Grundet de naturskønne områder og den afslappende stemning, er Goa blevet favorit-destination året rundt, når det kommer til afbudsrejser. Goa er ren idyl, samtidig med at der både findes kultur, historie, og oplevelser at tage sig til.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Goa

  Goa var op til 1951 afhængig af Portugal, og har derfor den dag i dag, både vestlig og indisk, kultur og historie. Der findes blandt andet flere kirker, Det kristne museum i Annexe, ikke langt fra Panji, og Goa Chitra, Goas etnografiske museum i Benaulim, i det sydlige Goa.Skal man opleve noget mere storbyagtigt, vil det kunne opleves i hovedstaden Panaji, også kaldet Panjim, her sniger befolkningen op på 65.000 indbyggere, oplev blandt andet shopping, hoteller, gamle kirker, Old Goa-kvarteret, Det arkæologiske museum ligger også i Old Goa, her kan man se mange spændende fund. Besøg Reis Magos Fort, og en af flere kirker, Basilica of Bom Jesus.

  Med en fantastisk lang kystlinje ud til Det arabiske hav, har Goa utallige strande, ved Agona Beach sydpå, her opholder de lokale sig ofte, stranden er umådelig smuk, og byder på den fineste sandstrand, fantastiske bølger og naturligvis palmer, og du kan sagtens gå ud for, at der går køer rundt på stranden. Lidt længere nordpå ligger Cavelossim Beach, og Mandrem Beach nord for Panaji. Listen vil ingen ende tage, besøg Palolem, Benaulim, Utorda, Varca, Cola og Baga Beach.

  Er man på jagt efter en rejse, hvor udrensning af krop og sjæl, står på programmet, der findes at bredt udvalg af blandt andet yoga retreats, udrensningen kunne også foregå på en dagstur rund i Syd-eller Nordgoa, delstaten er indehaver af mange fine små vandfald, i skovområder, her kan du slappe af og bade rundt helt uden afbrydelser, og helt afskåret fra omverdenen. Især Palolim i Sydgoa er et populært spot, for mange rejsende.

  Er man arkitektur-interesseret kan man i Porvorim komme på Houses of Goa Museum, her kan man se ældre og nyere større bygninger, som i årenes løb er blevet bygget i Goa. For børnene kan The Butterfly Conservatory of Goa, være en god mulighed, det store udendørs sommerfugle-konservatorium ligger i Ponda, og har helt ubegribeligt mange forskellige sommerfugle, i alverdens farver.

  I Goa spiser man generelt alt fra det indiske køkken. Risretter, oftest med kylling, men i Goa, også en del fisk, da staten grænser op af en lang kystlinje. Ofte bruges krydderier som karry, chili, ingefær, paprika, muskat og kardemomme. Der findes en mange restauranter i Goa, som hovedsageligt servere indisk mad. Du kan også komme på madkursus, og lære at lave ægte indisk mad, i bedste Goa-stil, der findes blandt andet et madkursus i Saligao.

  Sprog

  Det officielle sprog i Goa er konkani. Der bliver også talt portugisisk og hindi. Du vil sagtens kunne begå dig på engelsk.

  Klima

  Temperaturerne løber hele året fra 29 til 33 C. og der er høj luftfugtighed i løbet af hele året. Goa er utroligt grundt, fordi det i store dele af året regner i Goa, men det er stadig behageligt, og solen skinner ofte samtidig med at det regner, et helt fantastisk klima. Der er mest nedbør fra juni til oktober.

  Valuta

  I Goa betaler man med indiske rupees INR, 1 INR er cirka 0,11 DKR. De fleste steder i Goa tager imod betalingskort, men du kan ikke være sikker på man i små butikker og restauranter kan betale med betalingskort, så sørg altid for at have nogen rupees med, når du er ude.

  Visum

  Du skal ansøge om visum til Goa, som dansker. Et turistvisum gælder i op til seks måneder.