Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 22-12-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Fuerteventura som afbudsrejse-destination

  Fuerteventura kan betragtes som Spaniens oase, øen ligger a Atlanterhavet, og er den næststørste af De kanariske øer. Destinationen er det perfekte sted, hvis du søger en ferie med historie, forbløffende smuk natur og aktiviteter, en spændende ø med plads til at udfordre og nyde livet, afbudsrejsen til Fuerteventura vil du sent glemme.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Fuerteventura

  Fuerteventura er en frodig og tropisk perle, som på sin helt egen måde lever op til alle de krav der skal stilles til en ferieø; der er grønt og frodigt, smukke hvide sandstrande, hvor du kan ligge og slappe af, uden at bliver forstyrret, der er klitter langs kysten, og vilde vandsportsaktiviteter, som jetski og dykning. Derudover findes der en masse interessante seværdigheder på den herlige ø, besøg Ecomuseo de la Alcogida , Cueva del Llano eller det arkæologiske museum y Etnográfico , hvor du kan lære mere om øens historie fra Fuerteventuras første indbyggere, til den moderne kultur som befinder sig på øen i dag. Besøg naturreservatet Parque Natural de Corralejo, den smukke gamle landsby Betancuria og den lille vulkanø Isla de los Lobos. Fuerteventura byder desuden på spændende arkitektoniske vartegn i form af kirker, slotte og den majestætiske grand Villa Winter, en borg -lignende palæ med fascinerende baggrund og fremkomst. Skal det være mere aktivt, findes der forlystelsesparker, naturparker, og så er det muligt at cykle øen rundt i vilde landskaber.

  På Fuerteventura findes der forskellige typer restauranter, men da spaniolerne er kendt for deres herlige mad, skal du under afbudsrejsen smage på noget traditionelle retter, som det brødlignende gofio, kartoffelretten papas arrugadas, eller noget af det friskfangede fisk og skaldyr, som bliver serveret på langt de fleste restauranter. Trænger du til at forkæle dig selv med lidt lækkert til ganen skal du prøves øens delikatesse gueso majorero, en yderst velsmagende gedeost.

  Sprog

  Det officielle sprog på Fuerteventura er spansk. Du kan på restauranter og hoteller begå dig på engelsk.

  Klima

  Man bemærker ofte en god vind på Fuerteventura, hvilket fungerer helt fantastisk, når graderne i sommermånederne bevæger sig op på de 25-30 C. I vinterperioden er Fuerteventura stadig lun, her ligger dagstemperaturerne på omtrent 20 C, med minimalt antal af nedbørsdage.

  Valuta

  På Fuerteventura hedder valutaen euro (¬ ), 1 euro er tilsvarende med 7,50 DK KR.

  Visum

  Det er ikke nødvendigt med visum, når du rejser til Fuerteventura.