Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Egypten som afbudsrejse-destination

  Egypten er et ekstremt populært afbudsrejsemål for danskerne, og det skyldes blandt andet den gamle kultur, seværdigheder som pyramiderne, det varme Nordafrikanske klima og de hvide sandstrande.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Egypten

  Egypten er den ældste turistmål på hele kloden. Og du kan som turist udforske basarerne, moskeerne og den muslimske hovedstad Kairo, men der findes mere end det, Egypten har flotte koralrev, tropiske fisk , klitter, gamle fæstninger og oldgamle klostre.

  I Hurghada og Sharm El Sheik er der dømt strandferie i sus og dus, men hvis man rejser til Egypten er det et must at komme til Kairo, og , i mens pyramiderne Cairo i Giza Plateau er et unikt syn, og noget man skal opleve mindst én gang i sit liv. Også Kongernes Dal er blandt de populære seværdigheder i Egypten. Og selvom der findes mange seværdigheder, og stadigstående momenter i Egypten, er det Egyptiske Museum i Cairo også et must, her kan du se gravskattene fra faraoernes tid. Men ud over de mange seværdigheder, findes der også rigtig mange markeder, så hvis man er til shopping og souvenirs, kan man i Egypten få slæbt en masse med hjem af høj kvalitet, det kunne for eksempelvis være et håndlavet tæppe, og på markederne kan du prutte om prisen, ligeså tosset som du vil.

  Ud over strand og historie er Egypten et sandt mekka for adventure sport og friluftsliv. Udover at have adgang til nogen af verdens bedste snorkle og dykkerområder i det røde hav,kan du på Sinai halvøen forsøge at udfordre dig selv med trekking, klatring, og eller drøne rundt i jeeps ved klitterne. Også kamel og-æselridning er muligt, samt vandre eller mountainbike-ture.

  Egypterer er et behageligt folkefærd, og har ry for at være utrolig venlige og gæstfri mennesker. De lokale er nysgerrige og omgængelige.

  Friske grøntsager og frugt går igen i det egytiske køkken. Især falaflen, shawarma og kebab er udbredt. Egyptere deler mange fællestræk med resten af mellemøsten, og da Egyptens befolkning er overvejende muslimer, er halalslagtet kød del af madkulturen.

  Sprog

  I Egypten er det officielle sprog arabisk, en egyptisk variation af arabisk. På hoteller og i storbyen bliver der i høj grad talt både engelsk og fransk.

  Klima

  I højsæsonen, som løber fra maj-september er der mellem 26-32 C, alt afhængig af hvor man befinder sig. Ved rødehavskysten kan graderne komme helt op over de 40 C. Besøger man Sinaibjergene eller de nordlige kystbyer i vinterhalvåret, kan der forekomme sne og regn.

  Valuta

  I Egypten betaler man med egyptiske pund (EGP), og kurs er omkring 79,08. Det vil sige, at 1 EGP = 0,79 DKKR. 100 DKKR. svarer altså til lidt over 125 EGP. På markederne er det vigtigt at medbringe kontanter, da der ikke bliver modtaget hæve eller kreditkort.

  Visum

  Du modtager automatisk et indrejsevisum, hvis dit pas er gyldigt i 6 måneder, efter du rejser ind i landet. Turistvisummet gælder i 30 dage.

  Vilkår og betingelser