Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 02-03-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Dubai som afbudsrejse-destination

  Den europæisk-arabiske storby, en storby i konstant udvikling. Dubai er en enorm millionby beliggende i De Forende Arabiske Emirater. Med kolossale bygninger, lækre hvide sandstrande, og et glohedt klima året rundt.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Dubai

  Millionbyen og luksuslivet i Dubai har vokset sig enormt, og har de seneste 40 år vokset sig kolossal, i form af højhusprojekter, hoteller, sågar kunstige øer, formet som palmetræer. Intet er umuligt i Dubai, og efterspørgslen for Dubai-rejser er steget gevaldigt til vejrs, og alle vil nu have bid af den attraktive oase i Mellemøsten.

  I Dubai kan du opleve et ultramoderne byliv, sammenlignet med New York og Shanghai er Dubai et verdensomspændende metropol, med fart over feltet, både når det gælder udvikling og økonomi.

  Det hele er nyt og spændende, oplev ørkenen i hed varme eller de lækre strande, alt i mens byens puls pumper i allerhøjeste gear. Alt er muligt, og hvis de strandbadning ikke er nok, findes der masser af andre ting, som man kan tage sig til, du kan blandt andet svømme med delfiner ved Dolphin Bay, opleve den imponerende arkitektoniske hotelbygning Burj Al Arab eller den højeste bygning Burj Khalifa, som har intet mindre end 160 etager og er, hold fast, 828 meter høj. Du kan også ride på heste i ørkenen eller besøge den enorme vandpark Wild Wadi Water Park, med intet mindre end 23 vandforlystelser.

  Dubai er tilmed også et rent shoppeparadis, der findes utallige shopping centre, tag for eksempel i smykkecentret Gold And Diamond Park eller tage på souk-marked og handle guld til rigtig gode penge, men du skal være opsat på at prutte om prisen.

  Dubai er et madmekka, og fyldt godt op med fine restauranter, og der findes noget for de fleste. Fisk og skaldyr er i høj grad serveret på de finere restauranter, er du til madoplevelser i den billigere ende, så har Al Dhiyfah Road billige og lækre madspecialiteter fra blandt andet det indiske og kinesiske køkken.

  Sprog

  Det officielle sprog i Dubai er arabisk, men engelsk forstås og tales af langt de fleste.

  Klima

  I Dubais ørken er meget tørt og ekstremt varmt, mens der ved kysten er mere vind og mere fugtigt. I sommerperioden er temperaturen helt oppe på over 40 C, mens der i vintermånederne er omkring 26 C. Så hvis du vil have sol og varme, er det lige gyldigt hvornår på året at du rejser til Dubai.

  Valuta

  I Dubai betaler man med Dirham (AED). 1 AED svarer til 1.47 DKR. 100 DKKR= 67.98 AED.

  Visum

  Når man rejser til Dubai, skal man ansøge om turistvisum, som er gyldigt i 30 dage.

  Vilkår og betingelser