Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  De kanariske øer som afbudsrejse-destination

  De kanariske øer har over 2 millioner besøgende hvert år, og det kan man godt forstå, De kanariske øer er den perfekte kombination af strand, aktivitet og kultur, lige hvad man har brug for på en afbudsrejse.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til De kanariske øer

  Kanarieøerne er nogen ganske specielle øer, hvor du kan både kan tage en solferie, og nyde udsigten til palmer og livet på de fantastiske strande, Playa de Las Canteras er en 3.1 km lang, og er et af Gran Canarias varemærker, du kan også tage ud på eventyr på den spændende ø. Du kan tage på dykker-oplevelser, eller tage på vandretur på Rogue Nublo. Palmitos Park er en udendørs park med zoologisk have og aquarium.

  Hvis du er modig kan du besøge nudist-stranden Dunas de Maspalomas, som er ret populær på Gran Canaria, fænomenet er ikke udbredt alle steder, og det gør at mange turister, kigger nysgerrige forbi.

  I Mogán ved Amfi Tauro Golf er der fantastiske golfmuligheder, her findes der intet mindre end 650,000m² dedikeret golfgrund. Området er også velkendt for Puerto (havn) Mogán, hvor kan gå hyggelige ture, og nyde den friske luft, og den evigt skinnende sol.

  Lej en bil, og tag ud og oplev det unikke naturliv i den sydøstlige del af øen. I klippedalen Barranco de Guayadeque, hvor der findes over to tusinde forskellige plantearter, en kirke og en bar i grottendelen. Netop landet fra lufthavnen og siden af de gamle byer i Agüimes og Ingenio.

  Er man kulturinteresseret, skal man besøge et sted som Museo y Parque Arqueologico Cueva Pintada, et meget spændende museum med arkæologiske fund. På De kanariske øer spiser man masser af fisk fra det atlantiske hav. Du kan nyde retten Sancocho, som er traditionel spise, med fisk og kartofler, eller Mojo rojo som er rød peber, paprika, olivenolie, eddike og hvidløg. De mange restauranter på De kanariske øer specialiserer sig i de traditionelle kanariske retter, og det er bestemt værd at smage på.

  Sprog

  På De kanariske øer taler man spansk, men du kan sagtens begå dig på engelsk.

  Klima

  Klimaet på De kanariske øer svinger hele året med en gennemsnitstemperaturer mellem 18 og 23 C. I vinterperioden minder de 18 C mister af alt om sommer, og i sommerperioden bliver det rigtig varmt, helt op til 30 C og med forholdsvist høj luftfugtighed.

  Valuta

  På De kanariske øer betaler man med EUR, da det er en del af Spanien. 1 EUR=7,50 DKKR.

  Visum

  Hvis du har et dansk pas, behøver du ikke noget visum, når du rejser til De kanariske øer.

  Vilkår og betingelser