Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 22-12-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Bulgarien som afbudsrejse-destination

  Bulgarien ligger godt placeret i Østeuropa, og er heldig at have skønne varme somre, samtidig med at landet er rig med natur, og eventyrlige steder. Bestil afbudsrejsen og nyd vejret på stranden, eller besøg storbyerne, og bliv klogere på Bulgarien.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Bulgarien

  Hvis den står på sol og sommer, er det ingen hemmelighed at Golden Sands og Sunny Beach er blevet enormt populære destinationer for danskerne, og især for unge mennesker. Begge steder er yderst sociale steder i Bulgarien, og der findes der lækre strande, et festligt natteliv, markeder og vandaktiviteter, som bådcruise, og vandland. I Golden Sands skal man besøge Aquapolis, et kæmpe vandland, eller tage til stranden for dykke. I Sunny Beach kan man finde på mange forskellige aktiviteter, man kan besøge den lille landsby Nessebar, her er blandt andet gamle kirkeruiner, som forekommer på UNESCOs verdensarveliste.

  I Burgas, den andenstørste by på Bulgariens sortehavskyst, i det sydøstlige Bulgarien, kan man komme kajak-safari, en rundtur omkring Strandja Mountain, på safarien kommer man ud og sejler i kajak, og køre i små motorkøretøjer, i et naturrigt og smukt område.

  Den største by, og tilmed Bulgariens hovedstad, Sofia, er Bulgariens kulturelle paradis, storbyen har utallige aktiviteter, og seværdigheder som er værd at se hele året rundt. Aleksander Nevskij-katedralen er en af Europas største ortodokse kirker, besøg arkæologiske museum, Militærhistorisk museum, eller Stone Forest, med gamle ruiner. Er man opera og ballet interesseret, findes der et stort netværk af balletdansere og operasangere i Sofia. Syd for Sofia, ligger Bansko, ligger de smukkeste bjerge, med Bulgariens mest fantastiske udsigt.

  Generelt er det meget billigere at købe mad på restauranter og i supermarkeder end vi er vant til hjemmefra. Nationalretterne Burgasko, Svetlo, Gamza og Rakia skal smages. Der bliver generelt serveret meget kød, grøntsager og suppe i Bulgarien.

  Sprog

  I Bulgarien er det officielle sprog bulgarsk. I de større byer, kan man sagtens begå sig på engelsk, og på alle hoteller bliver der talt engelsk.

  Klima

  Bulgarien har fastlandsklima. Det kan være koldt i bjergområderne i Bulgarien, og varmest i det sydlige Bulgarien, som er præget af middelhavsklimaet. I sommerperioden ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 25 C. I vinterperioden ligger temperaturerne ved og under frysepunktet, og der er rig mulighed for sne.

  Valuta

  I Bulgarien betaler man med leva, BGN, 1 BGN svarer omtrent til 3,81 DK. KR. i de største byer tager de fleste steder imod betalingskort, men det er altid en god idé at have bulgarske leva med, når du går ud, eller rejser rundt til mindre byer.

  Visum

  Du behøver ikke visum når du rejser til Bulgarien, bare dit pas er gyldigt.