Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Billund som afbudsrejse-destination

  Med LEGOLAND® og Lalandia Billund er Billund det perfekte område, når afbudsrejsen skal bestilles. Billund ved at være et rigtig populært sted for børnefamilier, men Billund har meget mere at byde på, du kan cykle rundt i Billund og omegn, besøge lækre restauranter, og museer og blive klogere på dansk historie.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Billund

  I en gammel by som Billund, findes der spændende kulturelle oplevelser, Billund er udviklet helt tilbage fra 1700-tallet, og har meget historisk at byde på. Nationalmuseet Kongernes Jelling, hvor du kan blive klogere på kongerne Gorm den Gamle og Harald Blåtand og runestenene ved Jelling kirke. Når det kommer til mad, lever restauranterne i Billund op til alle forventninger.

  Museumsgården Karensminde er et besøgslandbrug, hvor du kan prøve at arbejde på gården, præcis som det blev gjort i 1700 og 1800-tallet.

  Men det er ikke det eneste, Danmarks verdensberømte LEGOLAND®,Ud over LEGOLAND® findes skulpturparken, som er perfekt sted for en lille gåtur, mellem de 16 skulpturer i parken.

  Du kan opleve Billund på mange måder. I bil eller på cykel, der findes gode cykel-muligheder i Billund og omegn. Perfekt til en aktiv ferie, med gode oplevelser i et naturskønt område.

  Lalandia Billund er et helt lille samfund, som ud over hytter og kæmpe badeland, findes et hav af hyggelige restauranter, små butikker, aktiviteter, som bowling, indendørs skibane og en masse underholdning hele året rundt. Det helt rigtige sted for hele familien.

  Klima

  I sommerhalvåret kan der både være regn, og gråvejr, men der kan også være solskin og over 20 C. I vinterhalvåret ligger temperaturen på omkring de 2-8 C, og der kan forekomme sne, hvis temperaturen sniger sig ned under frysepunktet.

  Vilkår og betingelser