Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 22-12-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Berlin som afbudsrejse-destination

  Berlin er med sin meget nye og gamle historiske, på en måde helt surrealistisk, byen har siden de sidste 100 år været gennem en forvandling som ingen anden by i Europa kan prale af. I dag er Berlin en blanding mellem overdådige og enorme arkitekttoniske bygninger, en overbevisende shopping, mad, musik og-museumsscene, og byen vokser sig kun større. Berlin skal opleves, og byen er kun en kort flyvetur fra Danmark.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Berlin

  Med en massiv befolkning på knap 3,5 millioner indbyggere er Berlin en af de større, dog beskedne storbyer i Europa. Berlin ligger inde med meget historie, og det er der blevet lagt stor vægt på i byen, der findes et hav af museer, som er værd at besøge, når afbudsrejsen går til Berlin. Besøg Traenenpalast - Palace of Tears, et museum som er placeret det sted hvor tidligere DDR skulle forbi for at krydse grænsen, her kan du blive klogere på hvordan situationen så ud i Berlin ved 2. verdenskrig. Besøg Designpanoptikum, et museum med surrealistiske industrielle objekter, eller Pergamonmuseet, nationalmuseet placeret på Berlins museums-ø, her findes en imponerende samling af kunstskatte, fra den byzantinske, hellenistiske og ægyptiske kultur.

  Transporten i Berlin er simpel, og du kan bevæge dig rundt på gåben, eller via sporvogne, undergrundsbane, S-tog eller bus. Du kan også få en guidet rundtur rundt i byen på enten cykel eller en Segway, som er et gå-hjul med motor. Her kan du blive guidet rundt i de forskellige områder i byen, du kan også selv tage på opdagelse, utrolig flotte, store og imponerende bygninger, præger storbybilledet Berlin, og man fornemmer hurtigt at byen er under konstant udvikling. Den lokale befolkning i Berlin er generelt tyskere, men der findes også en stort antal studerende, byen er kendt for at have et interessant natteliv, og ikke mindst kendt for at have en mangfoldig tilgang til mennesker.

  Der findes mange seværdigheder, mindemærker og områder, som er helt essentielle, når man besøger Berlin, mindesmærket for Berlinmuren skal opleves, og derudover Berlin-katedralen, Holocaust-mindesmærket, Brandenburger Tor, Alexander platz, Potsdamer platz og Potsdamer garden, er bare nogen af dem.

  Er man til shopping er Berlin det helt rigtige sted at besøge, der findes alle former for shopping i storbyen, hvad end man er til markeder, genbrug, shopping-centre, madmarkeder, eller chokoladebutikker. Hos Ritter Sport Bunte Schokowelt, indbydes der til sand chokoladefest, i stormagasinerne Dussmann das KulturKauhaus og Kaufhaus des Westens (KaDeWe), kan man shoppe i timevis, er man musikinteresseret skal man besøge Berlins musik-antikvariat (Berliner Musikantiquariat), lørdags-kunstmarked Wochenmarkt am Maybachufer, eller Mauerpark flea eller Tiergarten S-Bahn Flea Market, hvis man er til loppe-gademarkeder.

  Trænger man til at høre nogen smukke melodier, kan man besøge Berlins elegante bygning, koncertsalen Berlin Philharmonic, hvor symfoniorkestret optræder. Trænger man til et åndehul er Tiergarten stedet man tager hen for at få en pause.

  Berlin har en imponerende mad-scene, og uanset hvilken type mad du søger, vil du med stor garanti kunne finde det i Berlin. Der ligger mange interessante burger-steder, små hyggelige cafeer og michelin-restauranter, hvis man er på udkig efter gourmet. Skal man have noget rigtig tysk, og berlinsk, skal man bestille en pølse med sauerkraut et sted, der findes rigtig mange pølse joints over det hele, og en pølse er helt uundgåelig i storbyen.

  Sprog

  Tysk er det officielle sprog i Berlin, men du vil sagtens kunne begå dig på engelsk.

  Klima

  Berlins klima ligger ikke langt fra det danske, og det betyder at der i sommerperioden er varmt, en anelse varmere end i Danmark, her ligger gennemsnitstemperaturen fra maj til september fra 19 til 24 C, hvor den varmeste måned er juli.Efterårs-og vinterperioden bliver en anelse køligere, her ligger laveste gennemsnitstemperatur på 2 C i januar måned. Forået ligger ud i april, hvor dagstemperaturen ligger på 14 C.Nedbøren er jævn året rundt, dog er der en anelse mere nedbør i juni og august.

  Valuta

  I Berlin betaler man med euro, ¬ , 1 euro svarer ca. til 7,50 DK KR. Du kan veksle til euro i Danmark eller i Berlin, men langt de fleste steder tager imod betalingskort..

  Visum

  Du behøver ikke visum for at rejse til Berlin.