Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 22-12-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Barcelona som afbudsrejse-destination

  Skal afbudsrejsen til at bestilles? Hvorfor så ikke besøge en sitrende storby med sydlandscharme; Cataloniens hovedstad Barcelona er fuld af liv, kulturel historie, beundringsværdige bygninger, shoppemuligheder, og helt enestående madkultur.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Barcelona

  Det er et absolut topattraktion i Barcelona er det ufærdige kirke-bygningsværk La Sagrada Família (den hellige familie), som anses som værende den catalanske arkitekt Antoni Gaudís mesterstykke, på grund af uoverensstemmelser blev kirken aldrig bygget færdig.

  Besøg det nationale kunstmuseum, Museu Nacional d'Art de Catalunya, som er kæmpe, og har et stort udvalg af catalansk kunst. Barcelona er også hovedsæde for moderne arkitektur, se museerne Picasso og Miro.

  Er det shopping som står på tapetet, skal El Bulevard Rosa opleves, som hovedsagligt er antikbutikker og tøjbutikker, på Avinguda Diagonal kan du få stillet lysterne til luksusshopping, og på Plaça de Sant Josep Oriol findes malere, gademusikanter, kunstværkforretninger og designerbutikker. Er du til madshopping, skal du besøge verdens bedste madmarked La Boqueria i Ramblaen, her kan du udforske den catalanske spise, lokale og friske råvarer, og delikatesser. På Ramblaen findes også gøglere og gadesælgere, som gør besøget endnu mere underholdende.

  Barcelona er en havnebyen, og livet på havnen har udviklet sig godt og grundigt de seneste år. Gå en hyggelig tur langs stranden, og få øje på alle de lækre fiskerestauranter som gemmer sig på havnepromenaden.

  Det spiller ingen rolle hvornår rejsen går til Barcelona, der vil altid være gode restauranter, barer, og masser af seværdigheder og oplevelser at tage sig til. Du kan leje cykel eller knallert, og opleve Barcelona på denne vis.

  Sprog

  De officielle sprog i Barcelona er spansk og catalansk. Barcelona er en del af den catalonske region.

  Klima

  Barcelona er placeret i den nordøstlige del af Spanien, ud til Middelhavet. I sommerperioden ligger gennemsnitstemperaturen på 23 C. Luftfugtigheden er høj, da byen ligger ud til havet. I vinterperioden ligger temperaturen lidt under 10 C.

  Valuta

  Man betaler med EURO i Barcelona. 1 EUR=7,50 DK KR. pa hoteller, restauranter, barer og i de fleste butikker bliver der modtaget betalingskort, husk blot kontanter hvis du tager på marked.

  Visum

  Du behøver ikke visum for at rejse til Barcelona, hvis du et dansk pas.