Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 22-12-2018. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Bangkok som afbudsrejse-destination

  Bangkok har et pulserende liv, en heftig trafik døgnet rundt, og er det perfekte sted hvis der skal shoppes. En by rig af muligheder, og med et enormt antal besøgende året rundt, kan Bangkok på grund af den hede varme og imødekommende befolkning, være top-destination, når man overvejer en afbudsrejse til Bangkok.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Bangkok

  Den thailandske hovedstad Bangkok, ligger i den nordlige thailandske bugt, og er grundet varmen det oplagte sted for afbudsrejser hele året rundt. Tag på shopping i de store centre, kør i tuk-tuks på de trafikerede gader, besøg de hellige templer, oplev menneskemylderet i byen, det pulserende natteliv og smag på den gode thai-mad. Det er nogen af de mange fristelser Bangkok byder på.

  Når man besøger Bangkok, er det et must at besøge nogen af templerne. Besøg Den liggende Buddha templet, Den gyldne Buddha og Daggryets templet, som er populære besøgsseværdigheder. Den store plads er et enormt slot, en bygning som er charmerende, elegant og flot dekoreret, med farver og håndværk.

  Jim Thompson House er en fredlig oase midt i storbyen, en hytte, med bedårende arkitektur, omringet af en stor have med planter og blomster, her kan man spise i skyggen midt i varmen, hilse på lokale og få en pause fra livet i storbyen.

  Bangkok har rigtig mange butikker og storcentre, og generelt er stedet meget billigere end Danmark. Det er nærmest indbegrebet af Bangkok, Empire Tailors, Raja's Fashion og Rajawongse Clothier kan du få et skræddersyet jakkesæt, kjole eller tørklæde, hvad end pengepungen tillader.

  I Bangkok findes et stort udvalg af thai-restauranter, både gourmet og markedsmad. Du kan i Bangkok få en guidet mad-tur i Bangkok, og få et overblik over hvad thai-mad er, og få et tip til hvor alle de gode steder, hvor man kan finde de bedste madspecialiteter i Bangkok.

  Sprog

  I Bangkok taler man thailandsk, som er det officielle sprog i Thailand. På turen til Bangkok, vil du nok samle et par thailandske gloser op, men du kan sagtens begå dig på engelsk, lokalbefolkningen er imødekommende, og turister er et ofte set syn.

  Klima

  I Bangkok er det varmt hele året rundt. Gennemsnitstemperaturerne ligger på omtrent det samme året rundt, sommer, efterår, vinter og forår ligger temperaturerne på 31-35 C. Varmest er det i april, og lavest temperatur i december. Der er flest regnvejrsdage fra juli til september måned, og færrest i december og januar.

  Valuta

  Man betaler med thailandske baht, 1 DK KR= 5,72 THB. 100 DK KR= 572,41 THB. Man kan veksle til thailandske baht i Danmark, eller når man ankommer til Bangkok. De fleste storcentre, hoteller, restauranter tager imod betalingskort, men værd altid forberedt med kontanter.

  Visum

  Med et dansk pas kan man opholde sig i Bangkok i op til 30 dage. Hvis ferien er længere end 30 dage, kan i Danmark få udstedt et visum, som giver lov visummodtageren lov til at blive i landet i 60 dage.