Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 02-03-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Bali som afbudsrejse-destination

  Det er næsten ikke til at tro sine egne øjne, når man oplever Bali for første gang. Øen er umådelig smuk, og helt paradisagtig; den perfekte destination, når afbudsrejsen skal bestilles. Den indonesiske ø, har en rar og afslappet atmosfære, og bliver ofte kaldt Gudernes ø. På øen kan du tage en pause fra hverdagen; blive klogere på lokalbefolkningen, tage på markedet, udøve yoga eller nyde en bog på stranden.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Bali

  Den første ting, der slår dig, når du kommer til Bali, er den fuldstændig afslappende atmosfære. Bali er blevet en meget populær destination, og det er ikke kun på grund af den herlige varme, og den rare lokal befolkning, men også fordi øen byder på en unik hinduistisk kultur. Der findes helt forbløffende smukke templer, og har kan du blandt andet deltage i flere festivaler og ceremonier. Beboerne på Bali er i den grad i kontakt med deres spirituelle side, og tilgangen til dagligdagen, påvirker mange turister. På Bali kan du lære at komme i kontakt med dig selv, dine sanser.

  Når du vil rundt på øen, kan du enten gøre det med bus eller leje en lokal chauffør, en chauffør lyder måske som en dyr løsning, men det koster ikke så meget, og samtidig har du mulighed for helt selv at bestemme hvor du vil hen. Der findes forskellige vindforhold på de mange lækre strande, så du kan selv bestemme om du vil solbade eller surfe.

  Ubud anses som værende Balis kulturelle centrum, og har blandt andet en hel del kunstgallerier, besøg blandt andet Neka-museet og Puri Lukisan-museet. Hvis du vil opleve det vilde dyreliv som florerer på Bali, skal du besøge besøge Monkey Forest, her findes der aber i alle højder. Vil du rejse lidt rundt i området omkring Bali, kan du drage mod Gili-øerne. Gili-øerne består af tre øer, med helt fantastisk hvide sandstrande. Øerne er omringet af koralrev, så derfor kan du også få en unik dykkeroplevelse på Gili-øerne.

  Når du rejser til Bali, skal du huske at gøre god plads til tøj, tekstiler, træfigurer, guld, sølv og diverse smykker, der findes nemlig masser af markeder og specialbutikker på Bali, du kan blandt andet besøge In Sens galleri i Kerobokan, eller Beachwalk Mall i Kuta.

  Maden på Bali er en oplevelse i sig selv; det er både billigt og godt! Nasi goreng og sate-spyd med peanutsauce to lokale specialiteter. Derudover bruger man i det indonesiske køkken ofte ris, nudler, peberfrugter og æg, du kan også få lov til at smage på en helstegt gris, eller deltage i et madlavningskursus.

  Sprog

  Det officielle sprog er indonesisk, mens hovedsproget i Bali er balinesisk og indonesisk. Du kan begå dig på engelsk de fleste steder, og lokalbefolkningen er et utroligt imødekommende folkefærd.

  Klima

  I Bali findes et behageligt tropisk klima med høj luftfugtighed. Dagstemperaturerne ligger jævnt mellem 30-35 grader hele året rundt. Februar og marts er de måneder, hvor der forekommer mest nedbør.

  Valuta

  Valutaen på Bali hedder indonesiske rupiah (IDR). 10.000 rupiah er cirka tilsvarende med 5,5 DK KR. Du kan på øen nogen steder betale med amerikanske dollars, og på flere hoteller og i storcentre kan du betale med dit betalingskort.

  Visum

  Der er visumpligt, når du rejser til Bali. Turistvisummet får du ved indrejse til landet, for at få turistvisummet, skal du blandt andet opfylde krav om at påvise dine gyldige returbillet. Dit pas skal i øvrigt være gyldigt i seks måneder efter indrejse. Tjek pas-og visumregler på udenrigsministeriets hjemmeside før afrejse.

  Vilkår og betingelser