Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 02-03-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Ayia Napa som afbudsrejse-destination

  I den sydøstlige del af Cypern den populære og eksotiske ferieby Ayia Napa. Stedet har med sine fantastiske strande og klare blå vand, tiltrukket nysgerrige turister til sig hvert år. Ayia Napa byder på gamle kulturskatte, god mad, et pulserende natteliv, så når afbudsrejsen bestilles, skal du være forberedt på en sjov og spændende rejse.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Ayia Napa

  Ayia Napsa strande bliver betegnet som Cyperns absolut smukkeste, udforsk de uundgåelige strande Makronissos, Thekla Beach, og Nissi Beach er populært mellem mange af de unge gæster. Den børnevenlige strand Golden Beach byder på kridhvidt sand og et hav med en fantastisk smuk turkis farve, og skal man finde på flere aktiviteter med familien, skal man stikke hovedet forbi vandlandet Waterworld, besøge forlystesesparken Fun Fair og Luna Park eller tage på safari-bådtur. Der er generelt et livligt liv på strandende, hvis man er til vandsportsaktiviteter, kan man for eksempel stå på jetski, eller tage ud at dykke og snorkle, hvis du er mere til aktiviteter unden vandets overfalde.

  I det centrale Ayia Napa kan du gå en tur rundt og udforske de lokale butikker, samt de hyggelige bistroer, blandt de snoede gader og stræder. Aiya Napa er udover at være en hyggelig ferieby, også noget af et fest-område, så hvis du har lyst til at være sent oppe og danse natten lang, findes der et sort udvalg af barer og natklubber. Der findes også kulturelle gøremål i Ayia Napa, besøg blandt andet Aiya Napa-klostret, som giver dig et indblik i områdets historie.

  Der findes en hel del restauranter i Ayia Napa, køkkenet er både tyrkisk og græsk inspireret. Smag på delikatesser som kebab souvlaki , tzatziki og lækker fetaost af højeste kvalitet. Derudover spiser man en hel del retter, godt krydret med hvidløg, og fisk fra Middelhavet.

  Sprog

  De officielle sprog på Cypern er græsk og tyrkisk. I Ayia Napa er græsk det mest udbredte sprog, men du kan sagtens begå dig på engelsk.

  Klima

  Ayia Napa har et fint lunt og behageligt klima. Sommerperioden er lang og varm, og her ligger dagstemperaturerne på 30 grader, mens vinteren er noget koldere her ligger graderne i december til marts fra 17 til 19 grader.

  Valuta

  På Cypern hedder valutaen euro (¬ ), 1 euro er tilsvarende med cirka 7,50 DK KR. Du kan på hoteller, restauranter og barer som regel betale med betalingskort, men det er altid en god ide at rejse med lidt kontanter på hånden.

  Visum

  Du behøver ikke visum for at rejse til Cypern.

  Vilkår og betingelser