Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Antalya som afbudsrejse-destination

  Antalya ligger på Tyrkiets middelhavskyst, her er hvide strande, blåt hav, smuk natur, historiske seværdigheder, imponerende arkitektur og en mangfoldig befolkning, som er god til føle dig velkommen på din afbudsrejse. Antalya er sydlandsk charme, en spændende madkultur og afslapning.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Antalya

  Antalya er kendt for sin afslappede atmosfære, med afslapning dagen lang på starnden, findes energien from, når solen går ned, det er her Antalya virkelig træder i karakter. Restauranterne har sent åbent, temperaturen er varm og mange gæster vælger at tage ud. Stemningen er som den skal være, social og imødekommende. I dagtimerne anbefales den lille strand Memerli, som ligger lige ved siden af Antalyas lystbådehavn. Er man til en lidt større strand med flere gæster og højt humør, skal man ligge vejen forbi Lara Beach, her vil du sent komme til at kede dig. Placeringen til Middelhavet kunne næsten ikke være bedre, og den friske luft sætter gang i bølger og vind, der findes naturligvis en hav af vandsportsaktiviteter, som jetski, speedbådsture og et vandland i selve havet, som er ren succes, hvis du rejser med børn

  Trænger du til en pause fra strandbadning og solslik, findes der spændende aktiviteter at foretage sig i Antalya. I bymidten kan man gå en spadseretur, og få et indblik i hvad de lokale går og foretager sig, kalkstensklipperne Pamukkale i Taurusbjergene er også en god mulighed, hvis du har lyst til at være aktiv på din afbudsrejse, her kan du få en smuk udsigt over snoede gader, smukke bygninger og lækre strande. Vil man hellere blive i lokalområdet, findes der også mange imponerende arkitektoniske bygninger, som er værd at undersøge.

  Er der noget der ikke mangler i Antalya, så er det restauranter, både hoteller og gader er godt fyldt op med lækre restauranter. Den typiske spise i Antalya er alt fra traditionelle tyrkiske retter til den mere fast food-agtige spise. Det tyrkiske køkken er unikt, og man går højt op i madkultur, prøv blandt andet meze, som er en form for tyrkisk tapas, med små forskellige retter, er du til lækre desserter er baklava, det helt ideelle valg. Glæd dig til et eksotisk køkken, med variation og kærlighed til god mad.

  Sprog

  Det officielle sprog i Antalya er tyrkisk, men grundet en massiv turistbefolkning, kan du let begå dig på engelsk på barer og restauranter.

  Klima

  I Antalya findes et middelhavsklima, som betyder behagelig varme og solrige sommerperioder, med en gennemsnitstemperatur på over 25 C. I vinterperioden er temperaturerne noget lavere, her ligger temperaturerne på omtrent 10 grader. Nedbøren forekommer oftest i sommerperioden.

  Valuta

  Valutaen i Antalya hedder tyrkiske lira, TYR. Valutaen har en kurs på omtrent 275 kr., det betyder at 1 TYR svarer til 2,75 kr. Størstedelen af restauranterne, barerne og hotellerne tager imod betalingskort.

  Visum

  Hvis du opholder dig mindre end 30 dage i Antalya i Tyrkiet, er det ikke nødvendigt med et visum, hvis du er indehaver af et dansk pas.

  Vilkår og betingelser