Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Alicante som afbudsrejse-destination

  Alicante er spækket med spændende oplevelser, uanset om du rejser med hele familien, alene, med venner eller din partner, storbyen ligger i det sydøstlige Spanien, og er kendt for sin spændende kultur, lækre restauranter og naturrelaterede aktiviteter. Alicante har meget at byde på, og er aktuel året rundt, derfor det perfekte bud på en perfekt afbudsrejse.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Alicante

  På Alicante findes et behageligt klima, og der er tid til afslapning, strandbadning, shopping, golfaktiviteter, kulturelle rundture, safaripark besøg og meget andet, storbyen bliver tit kaldt en mindre udgave af Barcelona, en mangfoldig og spændende kultur, Alicante er en eksotisk og appellerende by. Den skæve arkitektur går igen i byen, se blandt andet Paseo Explanada de España, en passage med et yderst iøjnefaldende og betagende mønster. Besøg middelalderborgen Castillo de Santa Bárbara, som blev bygget omkring 1200 til 1500-tallet, eller det spændende madmarked Rambla de Méndez Nunez, et imponerende marked med lokale specialiteter, i form af friske råvarer, spanske delikatesser og friskfanget fisk, her findes mad i alle nuancer. Derudover er Alicante kendt for at have de bedste strande på Spaniens fastland, og ikke nok med sol og strand, der findes naturligvis også vandsportsaktiviteter eller bådture, hvis man er til det.

  Alicante er på mange måder helt sin egen, med et hav af trendy cafeer, restauranter, og er der en spise der må prøves i den sydspanske by, så er det alt den friskfangede fisk, da Alicante ligger ud til kysten, er det med god grund at der bliver serveret friskfanget fisk hver dag, heriblandt blæksprutte, rejser og hajer, som ofte bliver serveret med en lille smule grøntsager og ris. Smag på Alicantes lokale vine, og oplev sand magi, ved den fortryllende smag af en kombination af herlig varme, delikat fisk og lækker lokal vin.

  Sprog

  Det officielle sprog i Alicante er spansk.

  Klima

  I Alicante fornemmes et behageligt middelhavsklima, som betyder lange somre, og gennemsnitlig temperatur på lige knap 30 grader. Vintermånederne er en anelse køligere, her ligger de milde dagstemperatuerene på omtrent 15 C.

  Valuta

  I Alicante hedder valutaen euro (¬ ), 1 euro er tilsvarende med 7,50 DK KR.

  Visum

  Hvis du er indehaver af et dansk pas, er det ikke nødvendigt med visum, når du rejser til Alicante.

  Vilkår og betingelser