Afgang fra
Ankomst i
Pris : DKK300 - DKK1000
Antal stjerner : 3 - 5
Sample HotelName
4
*Vilkår og betingelser : De viste priseksempler ovenfor er for afrejsedato/indtjekning d. 26-01-2019. (Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel ovenfor inkluderer ophold og returbillet for rejse i den nævnte tidsperiode. Eksemplerne på pakkerejser med fly+hotel er pr. person, baseret på dobbeltbelægning. Priseksemplerne på pakkerejser inkluderer skatter og gebyrer. Priserne på flybilletter er baseret på den laveste, tilgængelige pris for de viste rejsedatoer og er med forbehold for ændringer. Priserne på pakkerejser med fly+hotel kan variere afhængigt af dato, afrejseby og tilgængelighed. Tilbuddene er afhængig af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel. Der kan gælde yderligere begrænsninger samt minimumslængde for opholdet.

  Aalborg som afbudsrejse-destination

  Med egen lufthavn, er Aalborg blevet omdrejningspunkt i Nordjylland. Aalborg har en lang historie bag sig, og der findes mange grunde til at bestille sin afbudsrejse til den kulturelle provinsby.

  Tips og ting du kan lave på afbudsrejsen til Aalborg

  Aalborg er Danmarks fjerde største by, og et sandt mekka for restauranter og butikker, der findes masser af gourmetmad og shopping-muligheder. Derudover har byen en over 1000 år gammel historie bag sig, og den kulturelle baggrund kan du udforske på byens museer. Tag på Marinemuseet og oplev massevis af modelskibe, eller på Forsvars og Garnisonsmuseet, og bliv klogere på Danmarks militærhistorie.

  Hvis du rejser med børn kan du kan komme i vandland, zoologisk have eller jumboland, og hvis solen skinner kan I tage ned til havne, og smage på den friske luft.

  Aalborg er en voksende storby i provinsen, og indbyggerne har en afslappende mentalitet, og nysgerrighed over for de besøgende, som drager til Nordjylland. Lufthavnen ligger kort tid fra byen, og det har gjort at turismen er steget noget så kraftigt de seneste år.

  På Jomfru Ane Gade er der fyldt med restauranter, barer og ikke mindst mennesker. Hvis du er på udkig efter en festlig aften, og tilbringe tid med folk som er i godt humør, så skal du besøge denne Danmarkskendte gade.

  Klima

  Klimaet i Aalborg er ret svingende.I sommerhalvåret kan der både være regn, og gråvejr, men der kan også være solskin og 20 C. Aalborg ligger ud til en havn, så luftfugtigheden kan være høj, men der er langt mere vindstille, på grund af byens placeringen inde i landet, og ikke ved kysten. I vinterhalvåret ligger temperaturen på omkring de 2-8 C, og der kan forekomme sne, hvis den sniger sig ned under frysepunktet.

  Vilkår og betingelser