Lær om Venedigs kulinariske lækkerier med en guidet tur på Rialto-markedet og et praktisk madlavningskursus med vejledning fra din kyndige kok. Køb de friskeste ingredienser, og få mulighed for at købe friske ingredienser til dit madlavningskursus.
Mød din kokkeguide, og udforsk først det travle Rialto-marked, der er kendt for sin overflod af lokale råvarer, fisk og skaldyr og krydderier. Mens du vandrer gennem markedet, kan du indsnuse den livlige atmosfære og få et indblik i de lokale venetianeres dagligdag.
Når du er hjemme hos kokken, kan du smøge ærmerne op og dykke ned i kunsten at lave italiensk mad, hvor du bliver guidet gennem tilberedningen af autentiske italienske retter fra bunden. Start med at lave tiramisu, og lær, hvordan du kombinerer mascarpone og småkager.
Lær hemmelighederne bag at lave en autentisk og fyldig tomatsauce. Afhængigt af sæsonen og de tilgængelige råvarer tilbereder du den anden ret med fisk, parmigiana eller risotto.
Oplev teknikkerne til at lave autentisk håndlavet pasta, som er en fast bestanddel af det italienske køkken. Ælt, rul og form dejen, og duft de fristende aromaer af autentiske italienske smage fylde luften, mens du sammensætter din ret.
Afslut din klasse med at nyde frugten af dit hårde arbejde, serveret med masser af vin i en hyggelig atmosfære med musik, og snak med dine medkursister.