Oplev smagen af peruansk mad som en lokal på denne street food-tur. Du vil opdage, hvorfor Lima kaldes Amerikas gastronomiske by, ved at smage dens karakteristiske gryderetter, frugter og desserter. Lær at lave Perus signaturdrik under en lektion i pisco sour.
Efter afhentning direkte fra dit hotel kører du først til Chorrillos Artisanal Fishing Pier, et af de populære handelssteder for marineprodukter. Lær historien om molen at kende, før du fortsætter til Surquillo-markedet.
Surquillo Market er blevet noget af et mekka for internationale foodies, efter at den berømte peruvianske kok Gastón Acurio er blevet rost til skyerne. Markedet er åbent hver dag, og der sælges en stor mængde mad og krydderier.
Du kan finde eksotiske frugter fra Amazonas regnskov, kartofler og chilipeber fra toppen af de fjerne Andesbjerge, frisk fisk og skaldyr fra kysten og kød af forskellige typer, herunder alpaka og marsvin.
Smag nogle eksotiske frugter (cherimoya, granadilla og tumbo) og chicha morada (drik lavet af lilla majs), og fortsæt så din gastronomiske oplevelse på to fastfood-restauranter for at smage deres forskellige specialiteter.
På La Huerta Chinen, hvor de specialiserer sig i kreolske blandinger, kan du prøve den berømte Causa Limeña (mosede gule kartofler krydret med limefrugter, chilipeber og fyldt med kylling).
Hos Alto K Fish har de specialiseret sig i fisk og skaldyr. Du kan smage deres marine trio (fiskeceviche, ris med skaldyr og blæksprutteflæskesvær).
Når du har forkælet din gane, kan du besøge Limas historiske centrum og gå gennem de gamle gader og nyde de imponerende balkoner, kirker og kolonihuse. Se Limas hovedtorv, katedralen, regeringspaladset og San Francisco-klosteret med dets katakomber.
Senere kan du forsøde din gane ved at smage spanske churros (fyldt med manjar blanco eller kagecreme ledsaget af hvidt sukker). Besøg derefter en lokal bar for at lære om Perus flagskibsdrink, pisco sour (lavet på drue-pisco, limos, sirup, æggehvider og angostura bitter).
Som et sidste stop kan du besøge Chabuca Granda-alléen for at prøve de peruvianske donuts, som de lokale kalder picarones (lavet af sød kartoffeldej med honning).